Na zdjęciu nr 2 tak jakby ściągnąłem mocniej w dół nie boli
Do tego przy wytrysku jak sie masturbuje normalnie ze odslaniajac napletek to przy wytrysku glowka czuje jakby byla ciagnieta na dol i troszeczke boli lecz da sie wytrzymacWitam mam 16 lat i troche nie jestem pewny czy z moim wedzidelkiem jest dobrze generalnie jak widac na zdjeciach jest dobrze bo jest w pelni odkryty bez mojej pomocy lecz przy masturbacji jak sciagam ta falde skory przy napletku do samego dolu jader i tak sie masturbuje tylko przy koncu to boli troche i jest dyskomfort jednak jak sie masturbuje bardziej po srodku to jest okej jak oceniacie?
A jak przy masturbacji z odciagnieta skora z napletka mnie lekko naciaga a przy wytrysku ciagnie tez troche glowke do dolu wraz z malym bolem to normalne?Maksymalne naciąganie będzie boleć, bo dochodzisz do granic rozciągalności i potem pojawi się dyskomfort. Także lepiej tak nie naciągać. Wędzidełko masz odpowiednio długie, nie trzeba nic z nim robić.
A mozliwe ze jest dobre tylko zbyt intesywnie sie masturbuje czy cos, czyli twoim zdaniem nie ma powodu do niepokoju?Jak ciągnie z bólem glowe w dol to raczej krótkie ale ze zdjęc wyglada serio okej. Wyprobowalbym w boju najpierw xd
W sensie cale moge odciagnac ale jak zrobie minimalny ruch do dolu to czuje ze ciagnie i jest dyskomfort.Zależy w jakim stopniu jak zaczniesz mocno ciagnac to juz moze bolec ale powinienes moc rozwinac caly napletek bez bólu i dyskomfortu. Inaczej krotkie.
Czyli rozumiem ze wystarczy zeby zoladz byl odsloniety?Masz normalne wędzidełko i nic nie kombinuj. Nie naciągniesz napletka na uszy. Bez przesady nie dajmy się zwariować.
DziekowacMoim zdaniem wędzidełko masz długie i nie musisz z nim nic robić. Jak będziesz maksymalnie ciągnął to wiadomo, że zrobi się białe i będzie ciągnąć żołędzia w dół. Podczas seksu nie powinno nic przeszkadzać.