Przypomniałem sobie, że miałem jako dziecko zabieg na stulejkę albo wydłużania wedzidełka. Możliwe, że było coś źle zrobione, że znowu wydaje się za krótkie?Przesyłam zdjęcia od strony wędzidełka.
Pierwsze w stanie spoczynku, drugie w zwodzie.
Przypomniałem sobie, że miałem jako dziecko zabieg na stulejkę albo wydłużania wedzidełka. Możliwe, że było coś źle zrobione, że znowu wydaje się za krótkie?Przesyłam zdjęcia od strony wędzidełka.
Pierwsze w stanie spoczynku, drugie w zwodzie.
wlasnie ostatnio bez prezerwatywy wkladajac penisa poczulem bol, w prezerwatywie nie czulem takiego czegosCzujesz ucisk podczas sexu, zabawy?
Ja to bym robiłCześć,
Pytanie czy jest coś nie tak?
Proszę o ocenę czy wędzidełko jest w porządku i czy cewka moczowa jest normalna? Jest to o tyle dziwne, że dziura na górze jest ślepa, nic z niej nie leci a mocz i sperma wypływa z ujścia z nad wędzidełka.
????Cześć wszystkim,
Według mnie zabieg jak nicCześc, ja jestem trochę starszy bo mam sporo ponad 30lat,powiedzialbym że przed 40, kupę lat mi i partnerce to nie przeszkadzalo,a ja nie odczuwam żadnego bólu czy dyskomfortu, ale atnąlem się na ten temat i wiem od zawsze, że mój penis podczas max. wzwodu zawsze "patrzy w dół" tz wędzidełko ciągnie żoąłądź do dołu.Rzuccie fachowym okiem czy to nadaje się pod zabieg. Bede wdzięczy
Chcę, bo może "on" przez to się trochę wyprostuje a optycznie zrobi się ciut dłuższy? (tak słyszałem)No nie jest jak byc powinno. Pytanie tylko czy skoro tyle lat ci nie przeszkadza ani nie boli to chcesz robic zabieg?