Przypomniałem sobie, że miałem jako dziecko zabieg na stulejkę albo wydłużania wedzidełka. Możliwe, że było coś źle zrobione, że znowu wydaje się za krótkie?Przesyłam zdjęcia od strony wędzidełka.
Pierwsze w stanie spoczynku, drugie w zwodzie.
Przypomniałem sobie, że miałem jako dziecko zabieg na stulejkę albo wydłużania wedzidełka. Możliwe, że było coś źle zrobione, że znowu wydaje się za krótkie?Przesyłam zdjęcia od strony wędzidełka.
Pierwsze w stanie spoczynku, drugie w zwodzie.
wlasnie ostatnio bez prezerwatywy wkladajac penisa poczulem bol, w prezerwatywie nie czulem takiego czegosCzujesz ucisk podczas sexu, zabawy?
Ja to bym robiłCześć,
Pytanie czy jest coś nie tak?
Proszę o ocenę czy wędzidełko jest w porządku i czy cewka moczowa jest normalna? Jest to o tyle dziwne, że dziura na górze jest ślepa, nic z niej nie leci a mocz i sperma wypływa z ujścia z nad wędzidełka.
????Cześć wszystkim,
Według mnie zabieg jak nicCześc, ja jestem trochę starszy bo mam sporo ponad 30lat,powiedzialbym że przed 40, kupę lat mi i partnerce to nie przeszkadzalo,a ja nie odczuwam żadnego bólu czy dyskomfortu, ale atnąlem się na ten temat i wiem od zawsze, że mój penis podczas max. wzwodu zawsze "patrzy w dół" tz wędzidełko ciągnie żoąłądź do dołu.Rzuccie fachowym okiem czy to nadaje się pod zabieg. Bede wdzięczy
Chcę, bo może "on" przez to się trochę wyprostujeNo nie jest jak byc powinno. Pytanie tylko czy skoro tyle lat ci nie przeszkadza ani nie boli to chcesz robic zabieg?