Już tutaj postowalem i mówili że jest wszystko ok ale nie dałem zdjęć jak zdejmuje skórę z napletka i mi się wędzidełko napina i ciągnie trochę główkę od penisa. Sorry że pytam drugi raz ale wiecie to ważna rzecz.
Czy tak powinno być że jak lekko zejdę za żołędzia to wędzidełko będzie tak wyglądać jak na pierwszy zdjęciu uciągnąć główkę troszkę w dół? Na 2-3 naciagalem do samego dołu ile się dało dodam że nie czuje bólu ani trudności żeby zejść do samego dołu jednak nie wiem czy to jest normalne te białe proszę oceńcie jeszcze raz dodam że mam 15 lat i mój penis ma tylko 13 cm może to normalne jak na takiego?
Z góry dziękuję za pomoc.
Moim zdaniem jest dobrze. Masturbacja z zsunietym napletkiem (chyba ze tak już robisz) i będzie wszystko ok.
Wygląda spoko ale staraj się go rozciągać
Tak, wędzidełko jest krótkie. Szczególnie widać na drugim zdjęciu.Do oceny:
Mam lekki opór przy wróceniu napleta na miejsce przy pełnym wzwodzie. Wszystko ok?
Jak wygląda zabieg? Co się zmieni po nim?Tak, wędzidełko jest krótkie. Szczególnie widać na drugim zdjęciu.
Zacznie prawidłowo pracować podczas seksu. Wkładając, będzie delikatnie schodził. Wyciągając, będzie delikatnie nachodził. Zobaczysz różnicę przy użyciu prezerwatywy.No i pytanie mi się nasunęło jeszcze co się zmieni poza nieciągnięciem głowy w dół? Przy okazji bzykania nie mam żadnego bólu ani nic.
Ja myślałem całe życie że to załatwia operacja napletkaZacznie prawidłowo pracować podczas seksu. Wkładając, będzie delikatnie schodził. Wyciągając, będzie delikatnie nachodził. Zobaczysz różnicę przy użyciu prezerwatywy.
Z napletkiem wszystko okay. Wędzidełko trzeba poprawićJa myślałem całe życie że to załatwia operacja napletka
Czyli myślisz, że u mnie tylko plastyka wędzidła i będzie wzór? Już się umówiłem na poniedziałek.
No i pytanie mi się nasunęło jeszcze co się zmieni poza nieciągnięciem głowy w dół? Przy okazji bzykania nie mam żadnego bólu ani nic.
Po to by być w 100% pewny czy wszystko jest ok bo np. nie mogę swobodnie nałożyć gumki.To po cholerę się umawiasz skoro podczas bzykania wszystko ok ? Nie ma sensu się ciąć.