Re: Szukam pomocy!!! Nie wiem czy mam stulejke...
Jeżeli skończyłeś 18 lat, to możesz sam podjąć decyzję o ewentualnym leczeniu chirurgicznym. Zachowawcze w tym wieku nie jest już opcją długoterminowo skuteczną. Najlepiej idź do lekarza pierwszego kontaktu i poproś o skierowanie do urologa - lub do urologa prywatnie i bezpośrednio, najlepiej polecanego na forum i/lub z fotograficzną dokumentacją problemu.
Anonim1994 napisał:Witam. Nie dawno skończyłem 18 lat,mam pewien problem z penisem nie przejmowałem się tym do czasu gdy poszedłem do szkoły z internatem a jak wiadomo to miałem do czynienia z widokiem na inne penisy i zauważyłem że mój rożni się od innych dlatego szukałem w internecie jaka to może być przyczyna znalazłem artykuł o stulejkach i w pewnych kwestiach zgadzało się z moimi dolegliwościami a mianowicie, gdy mój penis jest w spoczynku to mogę bez problemy napleć zdjąć z niego (lecz powoduje że żołądź się przekrzywia) lecz gdy dochodzi do zwodu mam problemy z ściągnięciem naplute w dół powodując ból i dyskomfort (lecz gdy powoli ściągam to po pewnym czasie i bólu zejdzie na dół). Nie wiem teraz czy to może właśnie by stulejka? jeżeli tak to jaki sposób leczenia w moim przypadku by był konieczny (bo z tego co wiem to rozwiązania są dwa)
Bardzo proszę o pomoc jak najszybciej. Dziękuje z góry.
Jeżeli skończyłeś 18 lat, to możesz sam podjąć decyzję o ewentualnym leczeniu chirurgicznym. Zachowawcze w tym wieku nie jest już opcją długoterminowo skuteczną. Najlepiej idź do lekarza pierwszego kontaktu i poproś o skierowanie do urologa - lub do urologa prywatnie i bezpośrednio, najlepiej polecanego na forum i/lub z fotograficzną dokumentacją problemu.