Lubieplacki dzięki za poparcie.
Waldek skóra w Twoim wieku nie rozciąga się jak u 15 latka, a i trzeba to umieć robić.
Bo samo moczenie w ciepłej wodzie jest mało skuteczne, są inne lepsze ćwiczenia. I należy uważać jak się to robi.
Stulejka powraca? Wow daj mi przykład kogoś kto się wyleczył z tego i nie ściągał napletka, to już całkiem musi ten ktoś o siebie nie dbać.
No właśnie szukają tutaj domowego sposobu jak to zrobić, żeby nie iść do lekarza
Jestem zwolennikiem ćwiczeń, chyba że ktoś ewidentnie chce iść i po to pisze na forum.
Jest sporo osób wiedzących co nie co w temacie i interesujących się tym i nie mają w podpisach wypisanych lekarzy i dat zabiegów. Wystarczy poczytać wypowiedzi niektórych osób i od razu widać czy się ktoś zna, czy nauczył się wszystkiego na forum...(nie piszę tego bez powodu)
Wkurza takie wasze gadanie bo uważam że jedna operacja i poczytanie kilku postów nie daje wiedzy.
Medycyna jest nauką postępową, czyli cały czas się coś zmienia, wiem bo mam z tym do czynienia. Dobry lekarz uczy się ciągle i uzupełnia wiedzę o nowości. Dlatego czasem lepiej napisać tu i się dowiedzieć, że jest szansa wyleczyć to samemu niż trafić na lekarza który jest nie douczony i poradzi gorzej niż ktoś z forum.
Jak macie komuś napisać idź do lekarza to lepiej nie piszcie nic. Chyba że faktycznie ta osoba tego chce, lub nie ma innego wyjścia.
Waldek skóra w Twoim wieku nie rozciąga się jak u 15 latka, a i trzeba to umieć robić.
Bo samo moczenie w ciepłej wodzie jest mało skuteczne, są inne lepsze ćwiczenia. I należy uważać jak się to robi.
Stulejka powraca? Wow daj mi przykład kogoś kto się wyleczył z tego i nie ściągał napletka, to już całkiem musi ten ktoś o siebie nie dbać.
Po to jest to forumwaldek86 napisał:To lekarz sam może zalecić takie ćwiczenia, i często zaleca - jak można postawić diagnozę bez szczegółowego wywiadu, to niepojęte.
waldek86 napisał:Powtarzam, lekarz wcale nie zsyła od razu do krojenia, czego dowodem są ludzie którzy po pierwszej wizycie dostają często maść do "ćwiczeń"
Ja wiem dobrze do czego te rady prowadzą, bo sam je praktykowałem. Tobie się udało, świetnie, ale musisz wiedzieć, że jest duży procent ludzi, którzy sobie samemu z tym problemem nie poradzą, szukają tutaj pomocy - wsparcia, a nie recepty jak się pozbyć stulejki domowymi sposobami.
Jak nie rozumiesz problemu to się nie wypowiadaj.
No właśnie szukają tutaj domowego sposobu jak to zrobić, żeby nie iść do lekarza
Btw piszę z osobą, która pozbyła się całkowitej ćwiczeniami i jest w fazie przechodzenia do częściowejwaldek86 napisał:po jakimś czasie regularnego ćwiczenia można osiągnąć sukces o ile jest to stulejka częściowa.
Jestem zwolennikiem ćwiczeń, chyba że ktoś ewidentnie chce iść i po to pisze na forum.
I co napiszesz takiemu masz stulejkę i idź do lekarza. Myślisz że każdy 13-16 latek to zrobi? LOLwaldek86 napisał:To wątek stworzony dla ludzi, którzy nie są pewni, czy mają stulejkę : "Czy mam stulejkę?"
sławek83 napisał:Forum jest bardzo potrzebne. Trzeba tylko czasami wiedzieć, komu i jaką radę warto dawać a komu nie.Trolo napisał:W takim razie forum nie ma sensu.
Trolo napisał:Jeżeli nie potrafi ktoś stwierdzić co komu dolega to pisze, żeby iść do lekarza
Ja nie zawsze potrzebuję tego wszystkiego, żeby to stwierdzić, a jeżeli Ty nie jesteś pewny, to się nie wypowiadaj razem z waldkiem, bo jedną operacje macie w podpisie i już wielcy znawcy wysyłający wszystkich z forum do lekarza, a i jeszcze Sławek skopiował ode mnie pomysł na podpis, tylko że dałeś sobie maila i to jeszcze stulejka@onet, no no żebyś firmy nie chciał założyć, albo porad przedmałżeńskich.sławek83 napisał:Tu na forum jak już możemy coś u kogoś stwierdzić, to tylko wtedy, gdy ktoś pisze konkretnie, zdecydowanie a najlepiej jak widzimy zdjęcie. Ten chłopak nie pisze ani konkretnie, ani zdecydowanie i zdjęcia też nie wstawił, więc nie wiem po czym masz pewność że nie ma stulejki??
Jest sporo osób wiedzących co nie co w temacie i interesujących się tym i nie mają w podpisach wypisanych lekarzy i dat zabiegów. Wystarczy poczytać wypowiedzi niektórych osób i od razu widać czy się ktoś zna, czy nauczył się wszystkiego na forum...(nie piszę tego bez powodu)
Wkurza takie wasze gadanie bo uważam że jedna operacja i poczytanie kilku postów nie daje wiedzy.
Medycyna jest nauką postępową, czyli cały czas się coś zmienia, wiem bo mam z tym do czynienia. Dobry lekarz uczy się ciągle i uzupełnia wiedzę o nowości. Dlatego czasem lepiej napisać tu i się dowiedzieć, że jest szansa wyleczyć to samemu niż trafić na lekarza który jest nie douczony i poradzi gorzej niż ktoś z forum.
Jak macie komuś napisać idź do lekarza to lepiej nie piszcie nic. Chyba że faktycznie ta osoba tego chce, lub nie ma innego wyjścia.