Bartek72511
New member
Witam. Panowie mam pewien problem. mam 17 lat i mam prawdopodobnie stulejkę.Wiadomo masturbuje się już od dawna jednak jestem jeszcze prawiczkiem. Zawsze myślałem że ściaganie napletka które mnie bolało minie, że on jakos sie rozluźni i to bedzie bez problemu i dlatego jakby masturbowałem sie bez zsunietego napletka. Jednak teraz zdaje sobię sprawę że to moze być coś z tą stulejką. Ogólnie wyczytałem też coś o tej metodzie w gorącej wodzie, i własnie przypomniało mi sie jak w dziecinstwie mama przychodziła podczas kapieli i naciagała mi napletek i sprawdzała coś ale nigdy o tym nie gadałem z nią bo to jak wiadomo troche wstydliwe. Ogólnie nie przeszkadza mi to w oddawaniu moczu a napletek mógłbym zsunąc w zwodzie ale używajac duzej siły ale boję się , po zsunięciu bez zwodu penis nie moze być już taki twardy a napletek ma bardzo dziwny kolor bo aż fioletowy. Trocheobawiam sie tego całego zabiegu i nei wiem jakbym miał podejsc do rozmowy o tym. i jeszcze jedno pytanie, jaki jest koszt tego zabiegu??