• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy ktoś miał podobną oponkę po obrzezaniu częściowym?

Minęły 3 tygodnie od zabiegu i zaczynam mieć spore obawy dotyczące tej cholernej oponki, która jest napompowana wokół całego żołędzia i za cholerę się nie zmniejsza. Nie panikowałbym gdyby nie to, że na tej stronie znajduje się masa postów, w których ludzie narzekają, że oponka nie zeszła im nawet PO PÓŁ ROKU i nie wiedzą co mają robić.

Czy faktycznie tego typu oponka przez następne 3 tygodnie może zejść? Jeśli nie zejdzie, to co dalej? Są jakieś sposoby, żeby ta napompowana skóra wyrównała się ze skórą pod szwami? Czy konieczna będzie wizyta u urologa? Wczoraj byłem u lekarza rodzinnego i zalecił mi jakiś żółty żel, który mam smarować na oponkę, ale mam przeczucie, że to i tak nic nie da na dłuższą metę.

Zdarzyło mi się już raz masturbować i szczerze mówiąc było to średnie uczucie. Cześć napompowanej skóry w ogóle się nie rusza i blokuje cała przyjemność.

PS: Wkurza mnie jeszcze ten wystający pypeć z wędzidełka. Nie wiem czy to ma się zrosnąć, czy coś jest nie tak…

Dawid88

Well-known member
Taki organizm. Jednemu puchnie mniej drugiemu bardziej. Jak zostanie ten fragment wędzidełka to najwyżej wypalisz później.

Do góry