• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czerwony napletek

Edaringer

New member
Witam, mam 25 lat i jakiś czas temu zauważyłem zaczerwienienie na końcu prącia, nie odczuwam żadnego bólu, ani skutków ubocznych, moje pytanie brzmi czy to mogło powstać w wyniku nadmiernej masturbacji / sexu ( otarcia) czy mogą to być objawy jakiejś poważnej choroby ?

olekf646

Active member
No jak go męczyłeś wiele razy to będzie podrażniony od tego, posmaruj kremem i przerwę zrób jeśli jest jak napisałem,a jak nie od tego to do urologa idziesz

Sobek

New member
Cześć,
Trochę mało informacji. Daj znać czy oprócz zaczerwienia, odczuwasz jakiś dyskomfort, ból, swędzenie, obrzęk, wydzielina, czy inne podejrzane objawy. Może to być uraz mechaniczny, poprzez nadmierną masturbacje, seks - ale tu też nie mamy informacji. Jeśli to nie uraz mechaniczny, to zapewne zapalenie bakteryjne lub grzybicze, jakieś zmiany skórne, albo reakcja alergiczna na jakiś kosmetyk do kompeli. Bez wizyty u urologa za dużo nie zdziałamy. Obejrzy pacjenta i zleci odpowiednie badanie.

Edaringer

New member
Wydzieliny żadnej nie ma, nic generalnie nie boli, ani nie piecze, zauważyłem że czasami po masturbacji zwłaszcza pojawia mi się znacznie większa częstotliwość oddawania moczu, i wtedy jest to irytujące, poza tym nic tylko bardziej chodzi o kwestie estetyczną.

Ostatnio edytowane przez moderatora: