maximus masz 29 lat i ty się jeszcze zastanawiasz :shock: ja się tak zastanawiałem do 25 i już dłużej nie wytrzymałem tylko zrobiłem zabieg całkowitego obrzezania i osobiście polecam tą formę, masz spokój raz na zawsze i członek wygląda zajebiście. Nadwrażliwość przeminie po paru dniach, wszystko się zagoi i będzie ok., wszystko to jest do przeżycia, więcej cierpienia otrzymasz na wizycie u dentysty np. przy borowaniu czy kanałówce. Najgorzej się przełamać, sam tak miałem, pamiętam jak miałem wykonać pierwszy telefon do ARS-MEDICA żeby się zarejestrować, przymierzałem się do niego parę dni, ale w końcu zadzwoniłem i poczułem się już lepiej, ulżyło mi że mam pierwszy mały krok za sobą, potem jeszcze był stresik przy pierwszej wizycie, o myśli ze będzie mi ktoś fujarę oglądał i może w "duchu" będzie śmiał się ze mnie, A WCALE TAK NIE BYŁO wyłożyłem ptaka lekarz powiedział "no tak stulejka" zapisał mnie na zabieg, coś tam normalnie porozmawiał i tyle, potem każda następna wizyta, czyli zabiegi i kontrolne to już był w miarę luz psychiczny, bo NAJGORZEJ ZROBIĆ PIERWSZY KROK ŻEBY SIĘ POZBYĆ STULEJKI POTEM TO JUŻ Z GÓRKI, JAK JUŻ UMÓWISZ SIĘ NA PIERWSZĄ WIZYTĘ I PÓJDZIESZ NA NIĄ TO POTEM POLECI, TAK WIĘC ZAPI....LAJ NA ZABIEG I NIE MARNUJ ŻYCIA NA RYCIE SOBIE PSYCHIKI, ZAMYKANIE SIĘ W SOBIE CZY INNE TAKIE GÓWNA, PO WSZYSTKIM INNYM BĘDZIESZ MÓWIŁ ŻE WARTO ZROBIĆ ZABIEG, DLA WŁASNEGO KOMFORTU KTÓRE WZRASTA OGROMNIE PO ZABIEGU, POZDRAWIAM.
Napisałeś
No kurde weźcie mnie jakoś zmotywujcie. Ja przez ten stan nabawiłem się depresji. Liczę na męską solidarność. szkoda że mnie nie ma gdzieś koło ciebie, za dużo bym cię nie motywował, ale na MĘSKĄ SOLIDARNOŚĆ MÓGŁ BYŚ LICZYĆ, zasadził bym ci fes kopa po KOLEŻEŃSKU i zaciągnął na silę na zabieg, a potem byś postawił jeszcze nie jedna kolejkę w barze w ramach wdzięczności
POZDRAWIAM.