• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Chęć odejscia (samobójstwo)

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Panowie nie przegadacie mu. Od kilku lat jedno i to samo pisze. Że kobity nie znajdzie i nie zadupczy i ze brzydki penis(najważniejsze priorytety). Moglby zadupczyc idąc na prostytutki, ale chłop wyraźnie boi sie kobiet, więc nic z tego nie bedzie.
Ja to mysle Kondzio, że ty na złym forum jesteś. Są fora o depresji, gdzie sa ludzie którzy całkowicie inaczej rozumieją twoj problem niz ludzie tutaj. Ktoś kto nie mial kontaktu z osobą chora na depresje w życiu tego nie zrozumie. Takim ludziom jest potrzeba profesjonalna pomoc a nie pisanie "idz na siłkę" albo "wyjdz do ludzi" osoba z depresja ma czesto problem wstac i zrobić cos do zjedzenia

Ostatnia edycja:

kamikaze12

Active member
Depresja TK życie w kłamstwie też to fakt ale ja np mam spodziectwo I tego się nie da ukryć szczerze jak bym miał wybór to bym wolał ręki nie mieć jak spodziectwo, powoli dociera do mnie ze nie mam.innego wyjścia, i wkoncu pójdę na te prostytutki mam 15 cm jak dobrze stoi to z 16 a jak schudnę to i 17 się odnajdzie a jak mnie prostytutka nie obsłuży to pójdę do innej

pierniq

New member
Depresja TK życie w kłamstwie też to fakt ale ja np mam spodziectwo I tego się nie da ukryć szczerze jak bym miał wybór to bym wolał ręki nie mieć jak spodziectwo, powoli dociera do mnie ze nie mam.innego wyjścia, i wkoncu pójdę na te prostytutki mam 15 cm jak dobrze stoi to z 16 a jak schudnę to i 17 się odnajdzie a jak mnie prostytutka nie obsłuży to pójdę do innej

Ty ciągle z tym spodziectwem. Skoro nigdy nie miałeś nikogo w łóżku to skąd wiesz komu i czy wgl to będzie przeszkadzało albo jakoś źle wpływało? Widać że największy problem masz w głowie i na tym się skup i obgadaj z odpowiednim specjalistą, a nie na forum. Powodzenia

kamikaze12

Active member
Obgadalem wlasnie z sexuolog i stwierdzila ,ze nie jest to zły pomysł iść na prostytutki tylko.musze brac pod uwage ,że tam też moga być kobiety które mają problemy ze swoim życiem tzn jak ktoś zostaję prostytutka to też z jakiegoś powodu np zle dzieciństwo itd ,niektóre rzeczy mają one nie przepracowane w swoim życiu i jak dojdzie do sytuacji ze mi prostytutka odmówi to może to być dla mnie cios poniżej pasa

GallAnonimPL

Active member
@kondzio26
Co to za psycholog, który na pomysł o pójście do prostytutki mówi, że "to nie jest zły pomysł" ? xD
To nie jest zdrowe dla psychiki. Robi papkę z mózgu wmawiając:
tylko jak masz kase: jesteś kims