• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Chęć odejscia (samobójstwo)

arek a

New member
Najgorsze jest to że o problemie wstrętnego penisa nie możesz nikomu powiedzieć, nie będziesz rozgłaszać o tym kolegom, znajomym itd, to wszystko ryje banie, musiałem wymyślać dlaczego całe życie chce być sam, musiałem udawać że wybieram świadomy celibat, że nie chce dziewczyny bo mi dobrze samemu itd., a w głebi duszy chciałem szczęścia jak każdy, w końcu i znajomi się odwrócili przez wzgląd na moje dziwactwa itd. To wszystko ryje banie nawet nie wiecie jak 🥹
Jeżeli Ty wszystko sprowadzasz do wyglądu Twojego penisa, a inne ważniejsze wartości sprowadzasz na margines, to Twój problem jest w głowie, a nie w penisie. Każdy ma jakiego ma, i ze wszystkim tak jest, ze wzrostem, łysiną lub nie, chudy lub gruby, bogaty, biedny, mądry i mniej mądry. I co, według tego będziemy wartościować ludzi i eliminować, bo nie mieszczą się w idealnych ramkach? Nikt nie jest idealny, każdy znajdzie w sobie jakąś wadę lub braki, ale to nie jest powód, aby popadać w pesymizm i rozpacz, ale skupiać się bardziej na pozytywach niź negatywach.

góral

Active member
Jeżeli Ty wszystko sprowadzasz do wyglądu Twojego penisa, a inne ważniejsze wartości sprowadzasz na margines, to Twój problem jest w głowie, a nie w penisie. Każdy ma jakiego ma, i ze wszystkim tak jest, ze wzrostem, łysiną lub nie, chudy lub gruby, bogaty, biedny, mądry i mniej mądry. I co, według tego będziemy wartościować ludzi i eliminować, bo nie mieszczą się w idealnych ramkach? Nikt nie jest idealny, każdy znajdzie w sobie jakąś wadę lub braki, ale to nie jest powód, aby popadać w pesymizm i rozpacz, ale skupiać się bardziej na pozytywach niź negatywach.
Bardzo dobrze napisał ci Arek to wszystko siedzi w twojej głowie nie w penisie musisz bardziej integrować się z ludźmi a Tu od paru lat tu na tym forum to samo ciągle piszesz nic więcej z sobą nie robisz tak się nauczyłeś tylko narzekac