• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Chęć odejscia (samobójstwo)

arek a

New member
Najgorsze jest to że o problemie wstrętnego penisa nie możesz nikomu powiedzieć, nie będziesz rozgłaszać o tym kolegom, znajomym itd, to wszystko ryje banie, musiałem wymyślać dlaczego całe życie chce być sam, musiałem udawać że wybieram świadomy celibat, że nie chce dziewczyny bo mi dobrze samemu itd., a w głebi duszy chciałem szczęścia jak każdy, w końcu i znajomi się odwrócili przez wzgląd na moje dziwactwa itd. To wszystko ryje banie nawet nie wiecie jak 🥹
Jeżeli Ty wszystko sprowadzasz do wyglądu Twojego penisa, a inne ważniejsze wartości sprowadzasz na margines, to Twój problem jest w głowie, a nie w penisie. Każdy ma jakiego ma, i ze wszystkim tak jest, ze wzrostem, łysiną lub nie, chudy lub gruby, bogaty, biedny, mądry i mniej mądry. I co, według tego będziemy wartościować ludzi i eliminować, bo nie mieszczą się w idealnych ramkach? Nikt nie jest idealny, każdy znajdzie w sobie jakąś wadę lub braki, ale to nie jest powód, aby popadać w pesymizm i rozpacz, ale skupiać się bardziej na pozytywach niź negatywach.

góral

Active member
Jeżeli Ty wszystko sprowadzasz do wyglądu Twojego penisa, a inne ważniejsze wartości sprowadzasz na margines, to Twój problem jest w głowie, a nie w penisie. Każdy ma jakiego ma, i ze wszystkim tak jest, ze wzrostem, łysiną lub nie, chudy lub gruby, bogaty, biedny, mądry i mniej mądry. I co, według tego będziemy wartościować ludzi i eliminować, bo nie mieszczą się w idealnych ramkach? Nikt nie jest idealny, każdy znajdzie w sobie jakąś wadę lub braki, ale to nie jest powód, aby popadać w pesymizm i rozpacz, ale skupiać się bardziej na pozytywach niź negatywach.
Bardzo dobrze napisał ci Arek to wszystko siedzi w twojej głowie nie w penisie musisz bardziej integrować się z ludźmi a Tu od paru lat tu na tym forum to samo ciągle piszesz nic więcej z sobą nie robisz tak się nauczyłeś tylko narzekac

CutSZ

Member
Tylko żebyśmy się zrozumieli.
KOBIETY, a nie szony.
Kobiety są pełne emocji. To jak prowadzisz życie, cały dzień, jak traktujesz drugiego człowieka.

Drobne seksowne gesty oraz ciepłe gesty w pierwszej połowie dnia, pozwolą Ci słyszeć jej jęki w drugiej połowie dnia.

Najlepsze co można zrobić jako mężczyzna, to pójść do psychoterapeuty który jest psychologiem i zarabiać pieniądze.

Dzięki pieniądzom skorygujesz medycyną estetyczną to, co możesz bezpiecznie skorygować. Takie mamy czasy, że możliwości jak bocox, scrotox, scrofill, obrzezanie, usuwanie grudek perlistych itd są już dostępne w profesjonalnych miejscach.

Dzięki dobremu psychoterapeucie i Twojej otwartości do procesu, będziesz w stanie opanować emocje i przede wszystkim stawiać cele. Krok za krokiem.

Finalnie jeśli nie pogodzisz się z tym co masz między nogami, to rozwiązanie jest jedno - zadbaj o wszystkie inne elementy definiujące Ciebie, aby zaledwie ten jeden penis był Twoją jedyną wagą. Fryzura, czystość, tatuaż i biżuteria jak lubisz, zainteresować się trochę modą, perfumami, poćwiczyć dykcję, uczyć się, mieć jakieś hobby i tak dalej i tak dalej. I UCZ SIE SKILLA W LOZKU. Język Twojego ciała to Twój drugi penis dla kobiety. Dotyk to Twój najpotężniejszy oręż.

Jeszcze bardziej ostatecznie, masz takie możliwości jak poligamia (fascynujące rozwiązanie pod kątem ekonomicznym) albo spróbować swingowania, ale do tych spraw trzeba mieć najpierw poukładaną głowę.
Taka ciekawostka. Gdy wejdzie do takiego klubu ktoś kto ma małego i ktoś kto ma dużego. Uwierz mi, wtedy inne rzeczy grają rolę niż Twój penis. Kobiety raczej wybiorą kulturalnego, ogarniętego chłopa który ma w sobie trochę pokory. Więc to Ty zaliczysz, a nie tamten. A jeśli obydwoje, to uwierz mi znowu, to co zrobisz i penisem i palcami i ustami dla kobiety, poskutkuje tym że następnym razem ona będzie chciała z Tobą, a nie z tym typem, bo typy z dużymi penisami zazwyczaj myślą, że to wystarczy. Nie.

A NAWET JEŚLI, to pomijając sytuacje rzadkie, kobiety chcą dużego raz na jakiś czas, a świetny orgazm i szacunek za każdym razem.