Takiego efektu się nie spodziewałem.Czy te oponki miedzy szwami i cała reszta jakoś się wygoi ?
I mam pytanie jak trzymać napletek pod opatrunkiem,bo mogę mieć odsłonięty i wtedy te oponki są wywalone na wierzch a mogę mieć trochę naciągnięty i wtedy są w środku.Jak lepiej się goi?

I mam pytanie jak trzymać napletek pod opatrunkiem,bo mogę mieć odsłonięty i wtedy te oponki są wywalone na wierzch a mogę mieć trochę naciągnięty i wtedy są w środku.Jak lepiej się goi?

. Zawsze podziwiam ludzi którzy robią swój sprzęt na NFZ. Rozumiem nie mieć kasy itd ale nooo to jest NASZ sprzęt który mamy jeden i każdy chce mieć go w jak najlepszej formie. Ale fakt faktem nie każdy urolog chirurg na NFZ jest rzeźnikiem.
. Zawsze podziwiam ludzi którzy robią swój sprzęt na NFZ. Rozumiem nie mieć kasy itd ale nooo to jest NASZ sprzęt który mamy jeden i każdy chce mieć go w jak najlepszej formie. Ale fakt faktem nie każdy urolog chirurg na NFZ jest rzeźnikiem.  W razie czego dzwoń do chirurga. Bo co do Twoich pytań, to myślę że on Ci o tym doskonale powiedział co masz robić i kiedy jeżeli to jest obrzezanie częściowe.
 W razie czego dzwoń do chirurga. Bo co do Twoich pytań, to myślę że on Ci o tym doskonale powiedział co masz robić i kiedy jeżeli to jest obrzezanie częściowe.  na NFZ nie ma się co bać...ja z lekarzem dobrze pogadaliśmy,powiedziałem że się bardzo obawiam...i widocznie wziął moje słowa do serca,i też mi dobrze wytłumaczył jak to będzie wyglądać,i niech będę dobrej myśli i mnie uspokojił
na NFZ nie ma się co bać...ja z lekarzem dobrze pogadaliśmy,powiedziałem że się bardzo obawiam...i widocznie wziął moje słowa do serca,i też mi dobrze wytłumaczył jak to będzie wyglądać,i niech będę dobrej myśli i mnie uspokojił narazie opatrunki odstawiłem bo nie ma po co jak jest w miare zagojone,po stosunku czy masturbacji nic się nie działo...robie okłady zimne,i smaruje maściami ochronnymi.teraz kupiłem jakiś żel by mały się regenerował.dzięki powodzenia🖐️
 narazie opatrunki odstawiłem bo nie ma po co jak jest w miare zagojone,po stosunku czy masturbacji nic się nie działo...robie okłady zimne,i smaruje maściami ochronnymi.teraz kupiłem jakiś żel by mały się regenerował.dzięki powodzenia🖐️
 . Ale dobrze wiedzieć ze u Ciebie wszystko git
. Ale dobrze wiedzieć ze u Ciebie wszystko git 
 3tygodnie po operacji było ciężko,z każdym tygodniem lekko,ale teraz ta faładka dziwna jak obrączka.
3tygodnie po operacji było ciężko,z każdym tygodniem lekko,ale teraz ta faładka dziwna jak obrączka.