TheOneWhoKnocks
New member
Witam, w zeszły poniedziałek miałem zabieg plastyki napletka i przedłużenia wędzidełka. Ogólnie odczucia in plus. Ból praktycznie żaden. Podczas zabiegu czułem czasami ukłucia podczas szycia i zamykanie naczyń prądem, ale na każde moje życzenie dr operujący znieczulał bardziej podatne miejsca. Mimo średniej krzepliwości nie było cyrków z krwawieniem, dostałem od razu tabletki na krzepliwość itd. Pierwszy dzień nosiłem opatrunek z tym, że za każdym razem zmieniałem na nowy. Od drugiego dnia trening, ogólnie bezbolesny, napletek schodzi jak widać na zdjęciach. Mam założone szwy rozpuszczalne. Zabieg robiłem prywatnie, koszt samego zabiegu 1100 zł. Zależało mi na czasie, a z drugiej strony średnio jestem przekonany co do rzetelności publicznej służby zdrowia. Najgorsze są wzwody. Nici trochę sztywne kłują w czape, ale do przeżycia. Sam sobie wywołuję chyba te wzwody na myśl o nowej jakości bzykania. Głupi byłem, że czekałem tyle czasu, mogłem to zrobić już dawno temu. Moja stulejka dotyczyła penisa w wzwodzie, gdzie na siłę odprowadzony napletek uciskał żołędź a sam nie chował się w całości do rowka. Namawiam wszystkich, którzy się jeszcze wahają lub boją. WARTO zaryzykować, nie bać się, zrobić jeden krok i mieć z głowy. Proszę o ocenę doświadczonych w temacie.
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6fdb8107f0476.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 045fc05aa3aa9.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 97b1313501ada.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 7b6ac00ffb67a.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6fdb8107f0476.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 045fc05aa3aa9.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 97b1313501ada.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 7b6ac00ffb67a.jpg