Też chciałbym wiedzieć, wg mnie teoretycznie od czasu jak nie ma już ran z żywym mięsem to nie trzeba, ale wlasnie jestem w tej sytuacji a i tak psiknąłem
Teoretycznie octenisept jest lekiem odkażającym i nalezy go stosować przy każdej zmianie opatrunku... więc stosować póki szwy nie wypadną i póki się chodzi w opatrunku?
A właśnie wczoraj nad tym sie zastanawiałem - jak smarujesz maścią to dalej zakladasz opatrunek i jakos usztywniasz konstrukcje czy ten etap jest juz dawno za Toba? Bo tak sie zastanawiam ze jak sie chodzi bez opatrunku i tylko maścią posmaruje to ona sie wyciera po chwili przecież w bielizne i tyle z tego
Jak ja miedzy 4 a 5 tygodniem normalnie uprawialem seks to temat opatrunkow itd juz dawno za mna. Teraz tylko 2 razy dziennie smaruje mascia i przez te 15-20 minut siedze rozebrany zeby tej masci nie wytrzec. Tak jeszcze bede smarowac z 3 miesiace lekko
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.