Smaruj każdą zagojoną bliznę.A wędzidełko też mam smarować czy tylko blizna wokół napletka?
I jak wrażenia? U kogo robiłeś zabieg i jaki masz styl?No i już jestem po zabiegu
Jak na razie jest okej jeszcze nie patrzyłem na przyrodzenie ponieważ nie chciało mi się siku.I jak wrażenia? U kogo robiłeś zabieg i jaki masz styl?
A to normalne że tyle dni po zabiegu i jeszcze czuć trochę ból w okolicach szycia? Jak jest zwinięty przez dłuższy czas to później przy ściąganiu lekko pobolewa, jak już rozciągnę to nie czuje nic, martwi mnie trochę to że w pełnym zwodzie robi się lekko zwinięty napletek pod żołędzie i trochę uciska, byłem u lekarza i powiedzial że możliwe przez to że trochę za późno zacząłem napletek rozwijać po zabiegu, koło 8 dnia od zabiegu dopiero dałem radę rozwinąćJa smarowalem wszystko co bylo "pocięte" czyli wedzidelko też.
Nie byłem akurat u tego lekarza co robił zabieg musiałbym jechać 200 km ponad, poszedłem u siebie w mieście no i taka diagnoza xD no nic będę czekał aż się dobrze wszystko dogoi, zacząłem smarować tym na blizny i skóra jakby się miększa w tym miejscu zrobiłaZesrane a nie za pozno rozciagany napletek xD boze jak niektorzy mnie rozwalają. Tak zszył lekarz i musi byc ciasno skoro cie czasem cisnie. Narazie mało czasu minelo po zabiegu ale spokojnie blizna po kilku miechach sie dużo rozciągnie i poluźni.
O nie 3 raz pod nóż już nie pójdę xD jak obrzezanie? To nir plastyka? Chyba musiałem źle usłyszeć co mi robią ze stresuNo tak to wlasnie jest. Czekać, jak już wygojone to używac penisa i niech to sie wszystko rozciąga. Jak na przestrzeni miechów będzie lepiej to znaczy że czas zrobi robote, jeśli nie to trzeba samemu określić czy problem istnieje nadal czy nie. Jak istnieje to niestety poprawka. Będzie dobrze : )
Na to wychodzi ze obrzezanie tylko zostawili mi wędzidełko, fakt szycie miałem wkoło penisa, tak wygląda jakby z większą ilością zostawionej skóry, więcej jest na dole penisa skóry niż na górze, możliwe że ten ucisk to przez to pęknięcie dwóch szwów zaraz po zabieg, nie pamiętam 5 może 6 dzień i to tak dziwnie się zagoiłoTak plastyka moze polegac na jednym nacięciu. Przy plastyce nie wycina sie skóry.
Tak, ja mam jedna bliznę od dołu w okolicy wędzidełka. Ale plastyki nie polecam bo jest duże prawdopodobieństwo że problem wróci, u mnie wróciło więc itak musze iść na obrzezanie.Czy plastyka może polegać na jednym nacięciu?i czy zawsze trzeba podczas jej wyciąć przewężenie?