Miales jakis wybor czy to ze wzgledow zdrowornych takie radykalne obrzezanie? Ciezko cos powiedziec o tej wrazliwosci madrowal nie bede ale wydaje mi sie ze juz przez te 3 lata wystarczająco spadła i raczej gorzej nie będzie ale tylko gdybam xd. Troche dziwne bo powiem ci szczerze ze ja jestem bardziej teraz wrażliwy niż 2 miesiące temu na jakąkolwiek stymulacje. Tak owszem zoladz jest nieczuly w spoczynku i na jakies nie podniecające bodźce. Dlatego bede wpajal kazdemu tu z forum zeby nie robili radykalnego low tight jak nie muszą...Ciecie mam przy zoledzi , ogolnie bardzo spadla.
W celu?Dałbyś radę pokazać fiuta 3 lata po zabiegu?
Zoladz , bo wewnetrznej czesci napletka nie mam , taka byla stulejka ze to bylo jedyne mozliwe obrzezanie , zaraz po zabiegu byla bardzo wrazliwa , aktualnie czuje coraz mniej.Ktore miejsca ci spadły w wrażliwości? Ile cm od żołędzia masz linie cięcia?
Żebym se zwalił do zdjęcia...W celu?
Jest tak samo jak miesiac po zabieguŻebym se zwalił do zdjęcia...
No żeby zobaczyć jak wygląda blizna i ogólnie.
Slabe doznaniaNo dobra ale masz jakies problemy przez to przy stosunku czy cos?
Zoladz , bo wewnetrznej czesci napletka nie mam , taka byla stulejka ze to bylo jedyne mozliwe obrzezanie , zaraz po zabiegu byla bardzo wrazliwa , aktualnie czuje coraz mniej.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Dwa lata po zabiegu prostowania | Skrzywienie prącia | 8 | |
D | Blizna po obrzezaniu całkowitym - 2 lata po zabiegu | Po zabiegu obrzezania | 3 | |
D | 3 lata po zabiegu obrzezania | Po zabiegu obrzezania | 19 | |
B | 2 lata po zabiegu | Stulejka | 11 | |
A | Dwa lata po zabiegu, problem | Stulejka | 1 |