zooperowany232
New member
Witajcie nie cale 3 dni temu miałem przeprowadzoną prawdopodobnie plastykę, mam kilka pytań gdyż zupełnie nic nie wyniosłem od lekarza z przejęcia a także zgubiłem receptę. Zaopatrzyłem się na własną rękę w cipronex i octenisept i wydaję mi się, że goi się to dosyć dobrze penis wygląda ładnie i nie dostrzegłem na nim zbyt wielkiej oponki. Pytania mam odnośnie tego, że żołądź jest cały czas odkryta - wiadomo nadwrażliwość daje się we znaki jednak zastanawiam się czy nie powinienem próbować nałożyć napletka. Z tego co pamiętam lekarz zalecił mi czymś natłuszczac i chyba mówił coś o trenowaniu ale byłem tak tym wszystkim zdenerwowany, że zupełnie wyleciało mi to z głowy. Nie posiadam możliwości do żadnego kontaktu z Nim bo jest na urlopie...w niedziele wyjeżdżam z kraju i tak na szybko żaden urolog nie chce się umówić na konsultację, a część jest na urlopie...więc co robić z tym napletkiem?
Swoją drogą decydując się na operację w życiu nie spodziewałem się, że praktycznie pacjent jest pozostawiony sam na własną rękę przy tak delikatnym narządzie...myślałem, że operacja to najtrudniejsza rzecz w tym wszystkim, ale jak tak przeglądam te fora to jak zdaję sobie sprawę jak mało wiem i ile bólu jeszcze będzie mnie to kosztować to mnie, aż łeb boli
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Swoją drogą decydując się na operację w życiu nie spodziewałem się, że praktycznie pacjent jest pozostawiony sam na własną rękę przy tak delikatnym narządzie...myślałem, że operacja to najtrudniejsza rzecz w tym wszystkim, ale jak tak przeglądam te fora to jak zdaję sobie sprawę jak mało wiem i ile bólu jeszcze będzie mnie to kosztować to mnie, aż łeb boli
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź