Mam pytanie, jak teraz brać: bliznasil, help4skin, contractubex, aescin tab., maść sylikonowa, silaurum - plastry sylikonowe
3 tygodnie po zabiegu, jak ma wyglądać masaz blizny? Jeszcze nosić opatrunki i nosić go do góry?
Mam pytanie, jak teraz brać: bliznasil, help4skin, contractubex, aescin tab., maść sylikonowa, silaurum - plastry sylikonowe
3 tygodnie po zabiegu, jak ma wyglądać masaz blizny? Jeszcze nosić opatrunki i nosić go do góry?
Cos na blizny czyli bliznasil/contractubex/plastry to dopiero bedziesz mogl brac jak już będzie wszystko wygojone czyli zadnego strupa nie będzie ani sie nic nie będzie sączyło czyli jak będzie blizna xd. Help4skin przecież jest na rane nwm ja bym nie kładł tego jak się wszystko dobrze goi. Nosic do góry pewnie już nie trzeba. Ja nosilem opatrunku do momentu az juz nie miałem szwów bo za bardzo bolało jak się zahaczały. Masaż blizny i coś na blizny zacząłem w 5-6 tym tygodniu ale u mnie gojenie to powolne było xd
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.