Miałem zabieg obrzezania częściowego na początku tego roku. Tak się złożyło, że został strupek/rana po szwach przy wędzidełku. Po zdjęciu szwów rana wydawałoby się, że się zagoiła, ale wczoraj miałem stosunek seksualny z dziewczyną i w pewnym momencie podczas seksu oralnego odczuwałem nieprzyjemny ból. Nie wiedziałem co to i dopiero na spokojnie dzień po zauważyłem, że na tym wędzidełku znów pojawił się jakiś strupek. Przesyłam zdjęcie:
Czy mam się nie obawiać i to się zagoi czy bez usunięcie wędzidełka taka sytuacja będzie się powtarzać?
PS: Chciałbym tylko zaznaczyć, że lekki ból podczas seksu oralnego i związek z tym wędzidełkiem to moja teoria, ale nie wiem czy to było tym spowodowane. Dziwne to było uczucie, bo podczas gry wstępnej było okej, dopiero pod koniec stosunku raz jeszcze w trakcie seksu oralnego poczułem nieprzyjemny ból.
Czy mam się nie obawiać i to się zagoi czy bez usunięcie wędzidełka taka sytuacja będzie się powtarzać?
PS: Chciałbym tylko zaznaczyć, że lekki ból podczas seksu oralnego i związek z tym wędzidełkiem to moja teoria, ale nie wiem czy to było tym spowodowane. Dziwne to było uczucie, bo podczas gry wstępnej było okej, dopiero pod koniec stosunku raz jeszcze w trakcie seksu oralnego poczułem nieprzyjemny ból.