• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka krótkie wędzidełko

mintoo

New member
Cześć, byłem dziś u urologa niestety nie miałem zdjęć gdy mój penis był w wzwodzie, ale powiedział jak oglądał w spoczynku że to nie stulejka a krótkie wędzidełko. Chciałbym najpierw zobaczyć wasze opinie mi się wydaje, że jest to też stulejka. Napletek w spoczynku schodzi bez problemu natomiast w wzwodzie trzeba pomóc ręką i przy pomocy siły. Podsyłam wam fotki

Marcel33

New member
hej, z tych zdjęć nie za bardzo widać stulejki, gdybyś w zwodzie ściągnął skórkę do końca ile się da, przytrzymał i wtedy można by ocenić czy tworzy się ciasny pasek skóry, takie przewężenie. fotkę najlepiej od strony grzbietu.

Marcel33

New member
no teraz najlepiej widać z pierwszej fotki, że jest przewężenie wg mnie masz stulejkę czynnościową. Ja bym poszedł z tym zdjęciem do innego lekarza

MoimZdaniem

Active member
I krótkie wędzidełko i stulejka. Penis charakterystyczny dla Polaków. Ten sam rodzaj przewija się na różnych zdjęciach, różnych użytkowników. Charakterystyczna bordowa żołądź. Obrzezanie całkowite i może coś z tego będzie.