Jedenastego lutego miałem usuwanie stulejki całkowitej, którą trzymałem aż do siedemnastego roku życia. Moim zdaniem to o wiele za długo i rodzice winni byli zająć się tym wcześniej... No, ale nie przyszedłem się tu żalić, tylko zapytać się o kilka rzeczy: tak więc tyle lat stulejki całkowitej doprowadziło do tego, że żołądź nie widział światła dziennego bardzo długo. Z racji tego mój jest strasznie wrażliwy na dotyk wszystkiego. Nie ukrywam, że dotyk boli... Chociaż jest jeszcze do zniesienia.
O co mi chodzi? Poszukuje jakiś metod na przyzwyczajenie mojego żołędzia do świata zewnętrznego i proszę o jakiś opis czynności oraz porady dotyczące mojego problemu. Najbardziej zależy mi na odpowiedziach osób, które musiały przejść przez to, co mnie dopiero czeka. Proszę, wyczerpcie temat, bo nie ukrywam, że się tym przejmuje bardzo.
+ Jakbym zaczął teraz przyzwyczajać mojego penisa, to na majówkę byłbym "sprawny"?
O co mi chodzi? Poszukuje jakiś metod na przyzwyczajenie mojego żołędzia do świata zewnętrznego i proszę o jakiś opis czynności oraz porady dotyczące mojego problemu. Najbardziej zależy mi na odpowiedziach osób, które musiały przejść przez to, co mnie dopiero czeka. Proszę, wyczerpcie temat, bo nie ukrywam, że się tym przejmuje bardzo.
+ Jakbym zaczął teraz przyzwyczajać mojego penisa, to na majówkę byłbym "sprawny"?