• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Znani lekarze od skrzywienia

kamikaze12

Active member
Witam ,niektorzy mnie juz znają,szukam w polsce albo i za granica lekrzy którzy operują skrzywienia penisa ,w moim przypadku to rotacja czyli przekręcony penis ,chodzi mi dokładnie o wasze operacje i u kogo je robiliście

arek a

Active member
Użytkownicy chwalą Dr Agnieszkę Chomicz, podobno jest dobra w prostowaniu prącia.
Wyszukaj sobie w necie, ma też swoją galerię zdjęć prostowanych przez siebie penisów, przed i po.

kamikaze12

Active member
Czekam na wizytę, ogólnie kiedyś byłem u dr Swiniarskiego i powiedział żeby lepiej takiej operacji nie robić bo będzie trochę krótszy i będą blizny i będę niezadowolony ,ale to mi tak ryje psychikę, że nie widzę innego wyjścia jak operacja ,ale z medycznego punktu widzenia taka operacja jest możliwa zakłada się specjalne szwy rotacyjne żeby to odkrecic

arek a

Active member
Może urolodzy boją się podejmować tego tematu, bo być może efekt końcowy zabiegu jest wątpliwy i może być gorzej niż przed zabiegiem i pacjent może być jeszcze bardziej niezadowolony?
Czytałem gdzieś, że jeśli rotacja nie powoduje bólu, ani problemów w trakcie seksu, to wielu urologów odradza operację, traktując to jako wariant normy anatomicznej.

Ostatnia edycja:

arek a

Active member
A co zrobisz, jak będzie gorzej niż jest teraz?, gwarancji Ci nikt nie da, że będzie lepiej, skoro już Ci to sugerowano.

kamikaze12

Active member
Ale co to znaczy gorzej,? Że stracę cm na długości to jeszcze ok wiem że niektórym będzie problem to zrozumieć bo nie mają tego co ja

arek a

Active member
Ja Cię rozumiem, że chcesz mieć lepiej, wiadomo że tak, ale lekarz sugerował Ci, że mogą być blizny, oby jak najmniejsze i oby wszystko było po Twojej myśli, już nie ważna, jaka długość zostanie, ale czy jesteś wstanie to zaakceptować, jeśli się nie uda tak jak to sobie wyobraziłeś, czy znów nie wpadniesz w kolejny dół, jeśli będzie gorzej?

Ostatnia edycja:

kamikaze12

Active member
Słuchaj spodziectwo moje jestem wstanie przeżyć ale nie chce mieć wykręconego wczłonka dla mnie to jak bym chodził ciagle z głową skręcona w lewo,blizny No cóż.. każda operacja zostawia blizny