• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Znani lekarze od skrzywienia

kamikaze12

Active member
Witam ,niektorzy mnie juz znają,szukam w polsce albo i za granica lekrzy którzy operują skrzywienia penisa ,w moim przypadku to rotacja czyli przekręcony penis ,chodzi mi dokładnie o wasze operacje i u kogo je robiliście

arek a

Active member
Użytkownicy chwalą Dr Agnieszkę Chomicz, podobno jest dobra w prostowaniu prącia.
Wyszukaj sobie w necie, ma też swoją galerię zdjęć prostowanych przez siebie penisów, przed i po.

kamikaze12

Active member
Czekam na wizytę, ogólnie kiedyś byłem u dr Swiniarskiego i powiedział żeby lepiej takiej operacji nie robić bo będzie trochę krótszy i będą blizny i będę niezadowolony ,ale to mi tak ryje psychikę, że nie widzę innego wyjścia jak operacja ,ale z medycznego punktu widzenia taka operacja jest możliwa zakłada się specjalne szwy rotacyjne żeby to odkrecic

arek a

Active member
Może urolodzy boją się podejmować tego tematu, bo być może efekt końcowy zabiegu jest wątpliwy i może być gorzej niż przed zabiegiem i pacjent może być jeszcze bardziej niezadowolony?
Czytałem gdzieś, że jeśli rotacja nie powoduje bólu, ani problemów w trakcie seksu, to wielu urologów odradza operację, traktując to jako wariant normy anatomicznej.

Ostatnia edycja: