Witam. Zacznę od tego, że jakiś czas temu (grudzień-styczeń) miałem plastykę wędzidełka. Ale zanim do tej plastyki doszło, to przyznam się, że miałem przygodny stosunek z dziewczyną i zaczęło się dziać coś niepokojącego. Mianowicie miałem takie same objawy jak Ty na zdjęciu. Pojechałem do dermatologa-wenerologa i stwierdził, że mam zbyt krótkie wędzidełko, a seks z dziewczyną miałem dość ostry (mocno bawiła się ręką moim penisem), że wędzidełko ściągało nieźle żołądź prącia w dół. Na wizycie wenerolog powiedział mi, że to "liszaj twardzinowy-zanikowy". Z tego można jak najbardziej wyjść. Niedługo będę miał kolejną wizytę na etapie kontroli, ale na tej wizycie przejdę do tego, jak przywrócić wizualność mojego penisa do pierwotnego stanu. Przyznam, że u mnie nie jest to widoczne, różnica między kolorami jest mała, a jak mam penisa w stanie wzwodu, to wszystko jest w najlepszym razie!
Także wydaję mi się, że masz to samo co ja. Tym bardziej przeczytałem Twój pierwszy post w tym temacie, więc na 99,9% sądzę, że masz identyczną sytuację.