Zrezygnowałem z prywatnej wizyty u dermatologa ze względu na negatywne wrażenie które wywołała na mnie ta Pani gdy siedziałem w kolejce a przez drzwi wszystko było słychać...po pierwsze nie chciała mi powiedzieć jaki będzie koszt wizyty w trakcie rejestracji telefonicznej. Po drugie, byłem o ustalonym czasie, a musiałem czekać 45 minut bo przede mną były jeszcze 2 inne osoby. Po 3. przez drzwi wszystko słyszałem o czym dokładnie rozmawia z pacjentami. Z tego co się dowiedziałem oglądała przez 30 sekund zmiany pod jakimś aparatem, a potem przepraszam za wyrażenie "pierdoliła" przez kolejne 20 minut o jednym i tym samym, bo jak słyszałem co i w jaki sposób mówi, to było dla mnie tak mdłe i żenujące że masakra. Wypełnienie luki czasu poświęcanej pacjentowi, żeby tylko nie wyszło że skasowała 250zł za 5 minut roboty. Jeszcze jak usłyszałem że obu pacjentom przepisała leki bez recepty i ostatecznie skierowała ich do poradni publicznych na NFZ, bo ona "nie chce naciągać na koszty, bo i tak nie ma specjalistycznego sprzętu" (jakiegoś aparatu do nagrywania zmian i przechowywania kopii do porównań w czasie), to się we mnie zagotowało...masakra! Po tym drugim pacjencie nawet nie wszedłem do gabinetu tylko wybiegłem z poczekalni.
Natomiast zacząłem zgodnie z tym co pisało mi tu kilku Panów stosować krem/maść witaminową na skórę, w moim przypadku Retimax 1500, mam wrażenie że czerwona plama się "skurczyła" o połowę. Wcześniej powiększała się przy masturbacji, a teraz w jej trakcie nic się takiego nie dzieje. Będę stosować dalej, a w międzyczasie zarejestruje się na NFZ skoro już mam to skierowanie...najwyżej poczekam parę miesięcy. A i tak szybciej bo za miesiac mam już zaplanowaną wizytę u urologa na NFZ, więc zobaczę co mi ten powie na te plamy i przebarwienia.
Natomiast zacząłem zgodnie z tym co pisało mi tu kilku Panów stosować krem/maść witaminową na skórę, w moim przypadku Retimax 1500, mam wrażenie że czerwona plama się "skurczyła" o połowę. Wcześniej powiększała się przy masturbacji, a teraz w jej trakcie nic się takiego nie dzieje. Będę stosować dalej, a w międzyczasie zarejestruje się na NFZ skoro już mam to skierowanie...najwyżej poczekam parę miesięcy. A i tak szybciej bo za miesiac mam już zaplanowaną wizytę u urologa na NFZ, więc zobaczę co mi ten powie na te plamy i przebarwienia.