Nic prostszego. Kg drapek płuczesz dokładnie, mozesz obciac pazurki, potem wrzucasz do gara i gotujesz kilka godzin na wolnym ogniu. Mozesz dodac marchewke i przyprawić . Powiem Ci ze jak po lewoxie czułem stawy to po tym wywarze mi przeszło.Mike jak robisz wywar z kurzych łapek?
I jaką masz bakterie?
To piłeś codziennie po antybiotyku ?Nic prostszego. Kg drapek płuczesz dokładnie, mozesz obciac pazurki, potem wrzucasz do gara i gotujesz kilka godzin na wolnym ogniu. Mozesz dodac marchewke i przyprawić . Powiem Ci ze jak po lewoxie czułem stawy to po tym wywarze mi przeszło.
A jeśli chodzi o Bakterie to wykryto u mnie ureaplasme.
No i w wyniku oczywiście wyszła krew w moczu.Mam 35 lat, więc teoretycznie zwapnienia zostały pierwszy raz wykryte na usg w wieku 31 lat. W ostatnim usg jest dokładnie taki komentarz: Prostata niejednorodna że zwapnieniami.
Krew w moczu to tylko właśnie ostatnia rzecz która mnie zmartwiła najbardziej. Wcześniej cały dzień po oddaniu moczu milame uczucie niecałkowitego wypróżnienia pęcherza.
W każdym razie, dzisiaj mocz wydaje się rano bez krwi, ale żeby szybko cokolwiek zrobić pobrałem mocz do pojemnika i właśnie oddaje na badania ogólne.
Miesiąc temu gdy miałem objawy ala kolka nerkowa robiłem badania moczu ogólne które zlecił internista i wszystko wyszło ok.
Tego się nie pije Bartixie to się je. To słynne zimne nóżki, długo gotowane na wolnym ogniu wydzielają kolagen który wiąże wywar i po ostygnięciu tworzy się galaretaTo piłeś codziennie po antybiotyku ?
Tego się nie pije Bartixie to się je. To słynne zimne nóżki, długo gotowane na wolnym ogniu wydzielają kolagen który wiąże wywar i po ostygnięciu tworzy się galareta
Pieczenie przy mocniejszym dotyku tego, to chyba kość łonowa, ale nie byłem nigdy dobry z anatomii i nie wiem jak określić tę kość. Pod jądrami zaraz ona wyczuwalna, jak siądę mocniej tyłkiem to też czuć lekkie pieczenie.Przepraszam myślałem że strzałka pokazuje na kość ogonowa.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |