Dominator69
New member
Jesli chodzi o ZGK to Antybiotykami sie nie wylecze na pewno,bo jesli mialo by tak byc to bylbym juz dawno zdrowy,olalem lekarzy juz bo tylko by antybiotyki zapisywali i jak nie pomagaja to rozkladaja rece.Wszystkie wyniki badan idealne i wtedy czlowiek slyszy "jest pan zdrowy jak kon" i wtedy czlowiek zaczyna rozkminiac ...hmmm przeciez nie wymyslilem sobie tego wszystkiego,kazdy chce byc zdrowy na 100% i raczej nikt by sobie nie wmawial sam swojej choroby. W takim przypadku najlepsza jest metoda prob i bledow bo i tak mamy duzo czasu...Wiem ze kazdy chcialby jak najszybciej byc zdrowy no ale niestety kazdy ma swoj los we wlasnych rekach,jezeli ktos bedzie tylko czytal to wszystko co tu piszemy i biegal po lekarzach ktorzy i tak maja to wszystko w dupie to sie tak szybko moze nie wyleczyc.Zaden urolog nie zlecil mi badan,zaden(nawet prywatny)!! kazdy w ciemno napierdalal antybiotykami,badania robilem sam,na wlasna reke(nie mowie ze zawsze tak musi byc, wielu lekarzy zna sie na tym co robia i warto na takiego trafic) tylko ze to graniczy z cudem niestety,przynajmniej jezeli chodzi o urologie. Z badan nasienia wywnioskowalem ze jezeli nie wychodza zadne bakterie to musi to byc grzybica,poniewaz sadze ze grzybicy juz duzo wczesniej sie nabawilem a to sa tylko efekty koncowe juz teraz. Poza tym nie choruje tak dlugo na to ZGK zeby przezywac ze sie nie wylecze sprobuje calej kuracji antygrzybiczej+ diete utrzymam i zobaczymy.Wydaje mi sie ze trafie w samo sedno.
Jezeli chodzi o badanie kropli krwi w ciemnym polu widzenia pod mikroskopem to wedlug mnie to tez jest wydanie kasy w bloto,poniewaz jak juz wczesniej pisalem jezeli beda grzybki we krwi to powinna byc juz sepsa,taki rozwoj wydarzen wystapi tylko podczas zaawansowanej kandydozy ukladowej. Wiec nie ma najmniejszego sensu wyrzucac nastepnych 150 zl.
Najlepszym badaniem wydaje sie badanie krwi na przeciwciala. moze zrobie kiedys :lol:
Jezeli chodzi o badanie kropli krwi w ciemnym polu widzenia pod mikroskopem to wedlug mnie to tez jest wydanie kasy w bloto,poniewaz jak juz wczesniej pisalem jezeli beda grzybki we krwi to powinna byc juz sepsa,taki rozwoj wydarzen wystapi tylko podczas zaawansowanej kandydozy ukladowej. Wiec nie ma najmniejszego sensu wyrzucac nastepnych 150 zl.
Najlepszym badaniem wydaje sie badanie krwi na przeciwciala. moze zrobie kiedys :lol: