• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie prostaty

rawkus

New member
Dzięki za odp. Tak mam crp i ob w normie. Nie wiem o co chodzi. Ponoć tak może być chociaż inni patrzą na ten parametr i jak jest w normie to dla nich oznacza że nie ma infekcji bakteryjnej.
Jeżeli ktoś z Was ma jeszcze doświadczenie z Biseptolem proszę o informacje.

Cześć, lekarz urolog zlecił badania do wykonania w Badbak :
- cytometria moczu i powiewu moczu oraz nasienia.

Jak się przygotować do badania ? Czy mogę najpierw nasiusiać do pojemnika, a za chwilę oddać nasienie do drugiego pojemniczka ?

Czy mogę materiał pobrać w domu i zawieść do Badbak ? (300km) Czy lepiej oddać materiał na miejscu w Badbak ? Mają jakieś specjalne pomieszczenie ? Czy pozostaje łazienka ? 🫣

Jeżeli ktoś wykonywał takie badania, to proszę opisać jak się przygotować, i jak to zrobić 🫣

Arktik

Well-known member
Cytometrie robi się w euromedica nie w badbaku.. od posiewu moczu a nasienia powinno być chyba 2h różnicy. Nasienie można pobrać w domu i przenieść na wymazowke z podłożem po prostu wymieszać w kubku pałeczkę.

Zaratrusta

Active member
@lucjano_92 na dowiezienie moczu masz cztery godziny. Więc jeśli w tyle czasu uporasz się do Warszawy to odlej się w domu rano drugim strumieniem i jedź do stolicy. Zdasz kubek na posiew moczu i przejdziesz do kibla z czerwonym dywanikiem i swierszczykami pamiętającymi tamtą epokę pukniesz w jajo i po wszystkim.

Dobrze jest tu czasem wejsć sie pośmiac ze sie czlowiek też tu z wami chwile głowił xdd Ale jak czytam te teksty o ściskaniu jajec gumami a potem Szmer mu zleca na to badania za pewnie 700zł to nie moge xd

olekf646

Active member
Ja też życzę, mocnych wytrysków bez bólu, penisów bez stulejek, samych estetycznych obrzezań w stylu jaki sobie wymarzycie, samych dobrych lekarzy i szybkich trafnych diagnoz,dziękuję raz jeszcze za admina który jest silny niczym silnik dizla i trzyma za stery tego statku, tak że się nigdy nie rozbijemy.

Dawid88

Active member
Posiłkując się słowami poety życzę, aby każdy:
Miał chuj długi
I gruby na kształt maczugi,
A po bokach jego były
jak postronki - grube żyły,
Jakieś sęki, jakieś guzy -
Jaja miał jak dwa arbuzy!
Aby ciągle mu bez mała
ta ogromna pyta stała!

Adrit

New member
Witam Panów. Mam następującą potrzebę: namiary/personalia urologa z Warszawy, który wykona masaż celem uzyskania wydzielny z prostaty (mowa o samej wydzieline; nie chodzi mi o próbę Mearesa-Stamey'a).