• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie prostaty

Chłopie zadzwoń do Mediqus i powiedz w rejestracji że chcesz umówić się na próbę stameya do dr Gołąbka. W dniu próby (domniemuje że nie jesteś z Warszawy ) jak pojedziesz przed próbą stameya pojedź do badbak i oddaj mocz na posiew i zrób wymaz z cewki na wszystko co tam mają czyli atypowe/ beztlenowe/tlenowe/grzyby. Potem wracasz do G na próbę Stameya a potem znowu do Badbak idziesz strzepać gruchę i nasienie dajesz na hodowle tak samo na wszystko jak w przypadku cewki. Poświęcasz jeden dzień i masz całą diagnostykę. A potem z wynikami umawiasz się na wizytę i dr G. Pamiętaj żeby 10 dni przed próbą nie spuszczać z kija

Panowie mieliście tak że wam zaczęła śmierdzieć pała nawet po myciu? Mi sie już nic sie dzieje tylko mam problem bo umyje fiuta ze 3 razy i dalej czuć smród jakby ze środka, mial tu ktos taki problem? Bo nie moga wytrzymac jak mi wanslej jebia

toastt

Well-known member
@kolejnyten jeżeli się odpowiednio przygotujesz, tj. przynajmniej tydzień przed zachowasz wstrzemięźliwość seksualną, to maksymalnie 15 minut. To też kwestia tego, jak bardzo masz spięte mięśnie przy prostacie (gdy są bardzo mocno spięte, to wydzielina gruczołu krokowego może nawet nie wypłynąć).

Grom

Well-known member
Nie martw się. Na pewno coś się wyciśnie. @abst3 kiedyś pisał, że pojechał do Gołąbka na próbę Stameya dzień po stosunku z kobietą (fajna była i szkoda było zaprzepaścić szansy 😉). Podczas wyciskania mało nie zszedł z bólu z tego świata ale w końcu Gołąb wycisnął 😁

wpiot

Active member
A Gołąbek nie proponował któremuś z pacjentów przyjmowanie kilka dni NAC przed masażem by rozrzedzić wydzielinę?
NAC czyli n-acetylocysteina