Każdy ma bakterie tylko pytanie jakie są i ile ich jest w organizmie, a tu juz z wynikami laboratorynymi bedzie roznie w zaleznosci od miejsca, sposobu wykonania,osoby wykonujacej badanie czy prawidlowo wykona czy zanieczysci i wyjdzie cos czego tyle nie masz albo wogole nie masz a bedziesz miec na wyniku laboratyryjnym przyklad wyjda jakies bakterie kalowe a CRP nie bedzie podwyzszony lub z wynikow krwi nie będą podwyższone leukocyty, neutrofile a zanizone limfocyty. Nie sugerować się próba stameya bo tam chyba każdemu cos wyjdzie - szkoda kasy i nerwow.
Ja zrobiłem wszystkie badania co napisałeś, wziąłem masę antybiotyków żeby oczyscic sie z bakterii i rozwaliłem sobie nerki. Ja uważam że wystarczy zrobic badanie morfologia krwi z CRP, jak będzie stan zapalny prostaty to będzie podwyższone CRP i wyniki krwi pokażą infekcje bakteria lub wirus + badanie moczu,posiew, wymaz z cewki, badanie nasienia morfologia plemników, posiew nasienia, badania na choroby weneryczne,urogenitalny, Hsv1/2.