Tzn dobrze rozumiem że tym przemywasz żołądź już od 20 lat ? Nie rozwala to warstwy lipidowej ?Ja używam mleczka Bioturm Silber 36 + słaby roztwór nadmanganianu i odkąd to robię (20 lat ) nie miałem, żadnych grzybic, otarć, stanów zapalnych itp. Pewnie dlatego też nie mam faecalisa i coli. Pseudomonasem zostałem zakażony w szpitalu i pech chciał, że zainstalował się on w prostacie. Pseudomonas to zaledwie 1% zakażeń prostaty.
Dobroczynne grzyby zawarte w enterol hamują rozrost grzyba candidy który ma idealne warunki przy amoksycyklinieO co wam chodzi z tym enterol? Przeciez to probiotyk na biegunki to co to ma do brania augmentinu?
Czyli to taki dobry sposób na pozbycie sie grzybicy tak? W polaczeniu z lekiem przeciwgrzybiczym będzie lepszy efekt?Dobroczynne grzyby zawarte w enterol hamują rozrost grzyba candidy który ma idealne warunki przy amoksycyklinie
Gdy bierzesz antybiotyki to zanurzasz florę bakteryjna i bakteria clostridium difficile nadmiernie się namnaża. W wyniku tego możesz dostać rzekomobłoniaste zapalenie jelit - bardzo poważna choroba. Biegunka to tylko objaw zaburzenia flory. Enterol zawiera grzyb który ogranicza wzrost clostridium difficile. Enterol chroni przed choroba której objawem jest biegunka. Nie leczy biegunki tylko jej przyczyny. Paniatna?Grom nadhigiena tez nie jest wskazana. Skąd pomysł codziennie rano oczyszczać napletek czy tam całą fujarę?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |