Taprostata
Member
typeczek, a bierzesz już ten lek, na który bakteria jest wrażliwa? Jakieś efekty są? Czy czekasz do wizyty u urologa?
Wizytę mam 30 .Brałem 4 saszetki Monural coś pomogło ale tylko wyciszylo. Teraz mam na gentamycyna 10 zastrzyków ale czekam na urologa jego opinie .Też macie mdlosci?Ogólnie boję się gentamycyny..I czy ogólnie komuś pomoglo
Dziś jeszcze musiałem podjechać w jedno miejsce i nawet jako pasażer ledwo dawałem rade. Tępe bóle w kości ogonowej i ucisk odbytu, masakra jakaś. Jeszcze pare dni temu pierwszy raz od zachorowania dawałem rade, od jakichś 3 dni znowu pogorszenie.
Czy krwiomocz przez krótki czas na początku choroby, częstomocz i bolesna prostata per rectum mógł wskazywać na bakteryjne zapalenie?
Może ktoś wie jeszcze co oznaczają takie drgania między moszną, a odbytem?
Tak mogą, robiłeś posiewy?
W moczu tydzień temu czysto, w nasieniu 2tyg temu też czysto, wcześniejsze badania też nic nie wykazały. Jedynie przy ujściu cewki wyszła z wymazu jedna bakteria. W ostatnich badaniach ogólych moczu tylko śluz od 1 do 4x ponad norme. Jedne od miesiąca brane przeciwbakteryjne tabletki troche załagodziły objawy, a od tygodnia troche gorzej znowu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |