Wiecie co Panowie , mnie to już chyba przerasta , z jednej strony człowiek szuka pomocy z drugiej tak się nakręca że aż serce boli i dosłownie, im więcej czytam , rozmawiam , obserwuje, dopasowuje sobie objawy do ludzi z forum , to się zastanawiam czy internet mnie nie zabija, ? jeszcze w listopadzie mnie tylko coś tam szczypało, pewnie do dziś by tak zostało, a jak zacząłem czytać, węszyć, obserwować, analizować to moje objawy urosły do rangi , pieczenia , palenia , itd. Sam nie wiem czy teraz sama głowa nie szwankuje , rodzina mi powtarza, nie czytaj , nie czytaj , nie czytaj , i teoria z ukrytymi bakteriami działa zabójczo, skoro brak bakterii w posiewach to co dalej ? ukryte , ? Przecież takie analogie prowadzą do czarnych myśli, że się ma taką bakterie i do końca życia będzie ją mieć, to jest chore tak jak i my , zgoda komuś te bakterie wychodzą i je ma to ok , abx bierze, ale jak to jest w przypadku bez bakterii, napedzanie, nakreacanie, szukanie analiza ,tego nie jedz , tego nie pij , tu nie ruchaj , tu ruchaj , tu nie wal, tu wal , kurwa o co chodzi, może to psychika , może zeczywiscie psychotropy , skoro prostata jest nieukrwiona itd, może tych bakterii tam nie ma tylko gdzie indziej są, nie urywam , że nie szukamy wad anatomicznych w przypadku jak np. Moim , ,,,,,,,,,, ok , to forum jest narkotykiem, czy kiedyś jak nie było internetu to człowiek tak się nakrecal? Ja po pierwszej wizycie u Urologa miałem brać tylko alfablokery przez 4 miesiące, i pewnie tak by zostało, a teraz chodzę i szukam , czytam i się pogrążam, ja pierdole , już nie pisze merytorycznie, tylko chaotycznie, ale taka jest prawda,
Mój dziadek nie wie co to jest internet , ma 95 lat i ma w dupie wszystko , no bez przesady , ale nie czyta , nie analizuje i żyje tyle lat ,
Myślę tylko czy ja dobrze robię szukając, skoro i tak nic mi to nie daje ,,,,,,,,,,,, i powiecie zaraz to nie szukaj , i to prawda, ,,,,
Ja miałem tylko lekki przerost prostaty , posiewy ujemne , a teraz uroslo to wszystko do rozmiarów raka prostaty przez te całe czytanie moje , bo niczym innym się zajmuje tylko pierdolona prostata, , gdzie tu sens tego , idę po piwo bo to mi pomaga , drinki również, wtedy śpię całą noc słucham muzy gadam z przyjaciółmi, a tak siedzę jak ta mimoza i czytam i nakrecam się i tylko tym jebanstwem żyję, ,,,,,,,,,,,, przejebane, od rana forum , analiza , forum , analiza , forum , strach , dygotanie serca , praca i tak kurwa do zajebania