Co do szczepionki strovac to oczywiście dam znać jak zakupie. Natomiast co do jej stosowania to z różnych powodów raczej zacznę w połowie czerwca. Dajcie proszę znać jakie macie doświadczenia z antybiotykami. Czy jednak dzialaja? Jak wzmocnić ich docieralnosc do prostaty?
Tak było, sam to powiedział że on mnie wyleczy, ale muszę się stosować do zaleceń, bo jak nie to będę się bujał od lekarza do lekarza i nic z tego nie będzie.Pewnie w końcu trafiłeś na lekarza który widzi więcej niż tylko czubek swojego nosa.
Nie napisał, ale jeszcze za krótko jest chory (oby jak najszybciej mu się udało wyzdrowieć) i ma za małą wiedzę żeby pisać w ten sposób.P.S.Marcel nic złego nie napisał,po co się unosić.
Ok, bez urazy.ta choroba uczy mnie pokory.
Jak ze wszystkim jednemu pomogą, drugiemu nie. Ważna jest postawa lekarza w tym wszystkim, a jak wiemy ciężko znaleźć sensownego no ale nie jest to niemożliwe. No i systematyczność i konsekwencja.Pisałem już wcześniej że działają,tylko muszą być odpowiednio (starannie)brane i długo stosowane.Ja miałem w zaleceniach napisane wskazana codzienna ejakulacja.
Nie wiem czy akurat przy tej szczepionce też tak jest ale przy dużej części szczepionek jest tak że muszą być przechowywane i transportowane w odpowiednich warunkach, najczęściej w lodówkach.Co do szczepionki strovac
To jak nie ma niebakteryjnego zapalenia prostaty to po co leczyć te bakteryjne , jak i tak bakterie siedzą, o co tu chodzi się pytam , niektórzy jak nie mają bakterii w posiewach to szukają ich na siłę, w jednych labach wychodzą, w drugich nie wychodzą, piszą, że trzeba szukać, przecież to paranoja jakaś , to jak ktoś wyleczy bakterie to na co przejdzie, ,,.?
Ja już chyba o tym pisałem. Lekarz po kuracji antybiotykami i po badaniu Stameya i ujemnym wyniku,na wizycie usciskał mnie i mówi super wyleczylismy bakteryjne zapalenie prostaty.Teraz mamy nie bakteryjne. Problem z badaniami w laboratoriach jest taki ze większość próbek jest za pózno, jak równiż nie odpowiednio dostarczana do,badania.Tak ze nie wiadomo czy miałeś dobrą próbkę do badania. Na pozostałe dolegliwości o których pisałeś wcześniej,jak najbardziej 7 dni duomox ci pomógł.
Ale chyba objawy bakteryjnego zapalenia są bardziej nasilone i inne niż moje , tzn. jak mam posiewy ujemne to mam szukać po innych labach, bo czasem to można szukać po całej Polsce, a swoje próbki dostarczylem tak jak lekarz kazał i bezpośrednio do katedry mikrobiologii czyli tzw. w pierwsze ręce , czyli ja rozumiem , , że Ty także mogłeś mieć złe badanie Stameya, że wynik był ujemny , bo przecież zawsze są bakterie w prostacie,a Ty masz dalej objawy , niby skąd jak nie masz bakterii i teraz zobacz jakie robisz zamieszanie na forum pisząc, o tych " złych próbach " bo co Ci wszyscy ludzie o tym mogą sądzić, że do końca życia z bakteriami będą zapiera. ........c,
Oczywiście że są bardziej nasilone.Moich 2 z 5 urologów mój ból wycenilo na 7-8,przy bakteriach w prostacie.Po wyleczeniu bakterii mam 3-4 z opcją zmniejszania. W ogóle oczym tu mówić,teraz mogę żyć.Wiadomo że cel jest jeden objawy muszą być 0-1.Jak mi doktor robił próbę Stameya to praktycznie kurier czekał pod drzwiami....no co można lepiej.Piszę o tym jakie to ważne żeby się do tego przykładać, szkoda czasu i pieniędzy. Ptaku dla przykładu pisał że jego próbka czekała kilka godzin, zanim pojechała do Łodzi z Nowego Sącza, no ludzie ręce opadają.
Widocznie tak uznał,nie mi osądzać.Mi dopiero 5 lekarz to zalecił i zrobił,pozostali to szkoda mówić.Musimy sami pilnować takich ważnych spraw.Dla przykładu.Pani w laboratorium jak dzwoniłem pierwszym razem i pytałem o posiew nasienia,pyta jak daleko mam do laboratorium i mówi tak najlepiej nasienie żeby było do godziny u nich i z racji ciepła, był czerwiec dodatkowo umieścić pojemnik w lodzie. Taki Standart daje szansę na poprawny wynik.Ja wiem że czasami się nam "chłopom" trudno przyznać,że jednak coś nie dopilnowaliśmy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |