• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zagadkowe plamy

Ruuis

Member
Hej :) może ktoś coś doradzi albo miał coś podobnego. Otóż od czasu do czasu pojawiają mi się plamy na żołędzi, a dokładnie przy rowku zażołędnym. Byłem u urologa i mialem badania na infekcje, hpv, wymaz z prostaty. Jak sam urolog stwierdził - przebadał na wszystkie strony i nic nie znalazł. Są zagadkowe bo się pojawiają później znikaja i znowu po jakimś czasie się pojawiają. Nie swędzą ani pieką. Nic takiego. Niby nic ale jednak mnie to wkurza i niepokoi. Może ktoś coś miał podobnego. Umieszczam zdjęcia zarówno we wzwodzie jak i w spoczynku.

arek a

Active member
Skoro urolog wykluczył infekcje, zapisz się teraz do dermatologa, bo to lekarz od skóry i to on powinien ocenić te plamy. Weź ze sobą zrobione zdjęcia i pokaż je na wizycie, gdyby zmiany akurat zniknęły. Zacznij też uważnie obserwować swoje ciało i zapisuj, czy plamy nie pojawiają się przypadkiem po wzięciu konkretnych leków, np. przeciwbólowych, zmianie proszku do prania lub użyciu nowego żelu pod prysznic.

Lubelski

Active member
Czym myjesz ?...jeśli zapachowe żele pod prysznic do ciała to, odradzam...do intymnych miejsc tylko, żele na bazie wody i dedykowane do intymnych miejsc i...staraj się myć letnią wodą

Ruuis

Member
Skoro urolog wykluczył infekcje, zapisz się teraz do dermatologa, bo to lekarz od skóry i to on powinien ocenić te plamy. Weź ze sobą zrobione zdjęcia i pokaż je na wizycie, gdyby zmiany akurat zniknęły. Zacznij też uważnie obserwować swoje ciało i zapisuj, czy plamy nie pojawiają się przypadkiem po wzięciu konkretnych leków, np. przeciwbólowych, zmianie proszku do prania lub użyciu nowego żelu pod prysznic.
Tak też myślę - wybieram się do dermatologa. Umieściłem zdjęcia i opis bo może akurat ktoś miał już coś takiego. No jest to nie powiem jakieś zagadkowe

Ruuis

Member
Czym myjesz ?...jeśli zapachowe żele pod prysznic do ciała to, odradzam...do intymnych miejsc tylko, żele na bazie wody i dedykowane do intymnych miejsc i...staraj się myć letnią wodą
A to różnie - myłem ogólnie płynem do higieny intymnej, później jak się skończył to zwykłymi żelami.