• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

zaczerwienienie żołędzia

Obi9875

New member
cześć, mam prawie od roku problem z zaczerwienieniem przy ujściu cewki moczowej po przygodnym sexie bez zabezpieczenia , nie mam żadnych wycieków ani nie czuję bólu przy oddawaniu moczu tylko czasami czuję lekkie swędzenie, w przeciągu tego czasu byłem u 3 urologów którzy mówili że nie ma się czym martwić ale maści od nich typu clotrimazol czy triderm i trąbiłem nie zwalczyły zaczerwienienia (chociaż podczas ich stosowania wydawało mi się że było lepiej) ostatnio byłem też u dermatologa który powiedział że też nic nie widzi ale żeby zrobić posiew moczu i badanie na rzeżączkę i trichomonas na wszelki wypadek( mam w planach wykonać je w czwartek). Ostatnio wydaje mi się że zaczerwienienie się powiększa ale nie mam żadnych innych objawowo ktoś może pomóc ?

Chciałbym mieć taki problem jak Ty, bo Twój penis wygląda w porównaniu z moim pięknie.
Ja mam to samo, tylko jakby w gorszej fazie, a do tego ujście jest napuchnięte i tak się utrzymuje cały czas.
Miałem 2x TRUS, a w poniedziałek cystoskopię giętką, aby sprawdzić ewentualne problemy z obydwu stron i niestety lekarz nie znalazł niczego, co mogłoby być definitywną przyczyną.
Przerabiałem wszystkie maści, kremy, pianki, leki, antybiotyki.
Miałem wymazy z cewki, napletka, posiewy moczu i nasienia.
To tak z grubsza, a po więcej oraz zdjęcia, zapraszam do siebie: https://meskiezdrowie.pl/threads/obrzezanie-calkowite-po-usunieciu-stulejki-prosze-o-opinie.14468/
Pisz koniecznie jak będziesz miał jakiekolwiek postępy, ponieważ jest szansa, że rozwiązanie Twojego problemu, pomoże również mi.

Obi9875

New member
a okej rozumiem tylko nie rozumiem skąd się wzięło takie zaczerwienienie które raz jest większe raz mniejsze i to mnie niepokoi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Dawid88
Co ja mogę Ci powiedzieć kolego.
Byłem już pewnie u urologów, których policzyłbym na palcach obydwu dłoni i żaden nie wymyślił niczego, co by to wyeliminowało, a mało tego, większość uważała, że jest git.
W poniedziałek miałem badanie pęcherza cystoskopem giętkim i po badaniu pytam lekarza: "Panie doktorze, nie trzeba przypadkiem powiększyć / skorygować ujścia cewki, bo jest za małe?".
- Nie, cystoskop wszedł bez problemu :confused:
No to co ja mogę powiedzieć, skoro specjalista widział ujście tak, że już bardziej się nie da z uwagi na rodzaj badania i uważa, że jest git.
@Obi9875
Rób zdjęcia w różnych fazach i wrzucaj, skoro zmiana się zmienia.
BTW: Byłeś u mnie?
Oglądałeś?
Nie widzisz podobieństwa?

Ostatnia edycja: