baja bongo
New member
Ars Medica, Kraków. Dr Drabina bądź dr Fortuna. Koszt: wizyta - 80zł + zabieg 500zł. O ile chce Ci się tam jechać ale na pewno warto
Krzysztof68 napisał:cóż...
mam nadzieje ze w warszawie znajdzie się coś godnego polecenia :d
Krzysztof68 napisał:Jak to? z tego co Ty mówisz wynikało by ze IBIS ma ten zabieg refundowany. Dzwoniłem wczoraj tam i okazało się ze nie (koszt 1000zł)
mruk napisał:Krzysztof68 napisał:Jak to? z tego co Ty mówisz wynikało by ze IBIS ma ten zabieg refundowany. Dzwoniłem wczoraj tam i okazało się ze nie (koszt 1000zł)
hmmm no to dziwne, bo ja mialem wlasnie refundowany, nic nie placilem. A ponadto w pazdzierniku zeszlego roku pytalem tam z ciekawosci ile kosztuje nierefundowany zabieg, to mi powiedzieli ze 600 PLN. Moze juz zabraklo kasy na refundowane zabiegi :?
Jeśli chcesz prywatnie, to nie zmieścisz się w tej kwocie - standardowo ok. 1000zł za zabieg.Chcesietegopozbyc napisał:Gdzie w Warszawie bede mogl przejsc operacje stulejki? Mam nadzieje ze jesli bede musial placic ( na co jestem przygotowany ) to zmieszcze sie w granicach 500-600 zl. Jakie kliniki polecacie i ktorych doktorow?
I jak było, wizytę kontrolną miałeś jeszcze refundowaną czy już nie?mruk napisał:Dzis mam zamiar wybrac sie na kontrole-mam nadzieje, ze nie kaza mi nic placic :?
doubletrouble napisał:I jak było, wizytę kontrolną miałeś jeszcze refundowaną czy już nie?mruk napisał:Dzis mam zamiar wybrac sie na kontrole-mam nadzieje, ze nie kaza mi nic placic :?
MerlinMag napisał:witam,
dzisiaj zapisalem sie do urologa w CMW na Ciołka. czy moze mi ktos napisac o tej klinice? o lekarzach: dr Michalec i dr Szcześniak? polecacie ta klinike?
dzieki za wszelkie informacje.
Zapewne jest cała ich masa w publicznej służbie zdrowia, a jeśli chodzi o prywatnie z refundacją - np. Centrum Medyczne Wola (ale nie znam opinii o tamtych lekarzach).pn napisał:Czy oprócz tego jest w Warszawie jakiś lekarz, któremu można zaufać i który wykonuje zabieg darmowo?
pn napisał:Czy oprócz tego jest w Warszawie jakiś lekarz, któremu można zaufać i który wykonuje zabieg darmowo?