Łukaszwlkp
Member
Witam. Po dłuższym czasie przeglądania forum zdecydowałem się na usunięcie stuleji. Wybrałem dr. Tondla ponieważ do Poznania mam ok. 100km czyli nie daleko no i często na forum można znaleźć jego nazwisko jako top fachura. W związku z powyższym mam kilka pytań: 1. Czy po zabiegu będę w stanie przejechać te 100 km samochodem jako kierowca bo wybieram się sam. 2. Po jakim czasie wracaliście do pracy bo ja muszę we wtorek albo środę więc tak 4-5 dni na dojście do siebie. W pracy siedzę przy kompie i spaceruje po hali więc wydaje mi się że nie będzie źle. 3. Po ilu dniach mija ból podczas wzwodów? 4. Cały czas zastanawiam się nad stylem, planuje raczej h&t ale myślę też o l&t. Pytanie który z tych dwóch lepiej się goi? I czy tzw. oponka może wystąpić w każdym stylu. No i takie ogólne po jakim czasie wróciliście do pełnej sprawności fizycznej, siłownię, jazda na rowerze itp. Rozumiem że to jest też kwestia indywidualna no ale zapytam. I jeszcze jedno czy ktoś z Was korzystał z dodatkowego ubezpieczenia które wykupuje się w pracy?