• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg u Pana dr. W. A. Cieślikowskiego-opinie.

Gonzalez12

New member
Witam wszystkich. Założyłem wcześniej wątek odnośnie zabiegu plastyki stulejki / obrzezania i wydłużenia wędzidełka na NFZ w Poznaniu i okolicach, lecz niestety temat pozostał bez odpowiedzi.
Dlatego poszukałem też informacji o zabiegach wykonywanych prywatnie i chciałbym zaczerpnąć opinii na temat Pana dr n. med. Wojciecha A. Cieślikowskiego.
Zastanawiam się czy nie zdecydować się na zabieg w tej klinice.Na stronie jest informacja, że zabieg wykonywany jest laserem co2.
Czy ktoś może wykonywał zabieg pod ręką Pana doktora i chciałby podzielić się opinią jak przebiegł i udał się zabieg a także apropos metody z wykorzystaniem lasera?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

bmk178

Active member
robiłem ,więc tak-obrzezanie 25 min,laser,zero bólu pełna profeska ,dwóch lekarzy koszt 3 tys,dziś uważam że szkoda kasy na laser ,praktycznie ten sam czas rekonwalescencji,laserem jest poprostu równa linia cięcia,zero krwi itd ale nie wpływa to niewiadomo jak inaczej niż stapler.metoda LT

piciu1988

Active member
Rozważałem zabieg u tego lekarza gdy zdecydowałem się na obrzezanie (rok 2021), jednak zdecydowałem się na dr W. Tondela przez o wiele więcej informacji na temat zabiegów przeprowadzonych przez niego (miasto to samo).

Owszem minusem może być brak rejestracji online, ja wysłałem maila i czekałem trochę na odp. Plusem to, że byłem zdecydowany więc umówiłem się od razu na zabieg bez wstępnej konsultacji a kontrola po o ile dobrze pamiętam była w cenie zabiegu.