• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg staplerem

Lubelski

Member
Ja po 3tygodniach jazda konna, po 4 stosunek...szczerze, to mało przyjemnie jeszcze było nawet lodzik odpadał.Xd...teraz to mam odlot w kosmos🔥 czy stosunek czy jazda konna 🙂

theone1

Active member
Czy ktoś może ocenić jaki styl u mnie wyszedł? Wydaje mi się że mam medium/tight, ogólnie ja mam taką przypadłość że mój mały w spoczynku jest dość mały a we wzwodzie rośnie mam wrażenie 3 krotnie :p Więc w spoczynku napletek delikatnie nachodzi na żołądź a we wzwodzie jest fajnie dość napięte wszystko ale minimalnie skórą można ruszać w stronę żołędzia

toja123

New member
Czy ktoś może ocenić jaki styl u mnie wyszedł? Wydaje mi się że mam medium/tight, ogólnie ja mam taką przypadłość że mój mały w spoczynku jest dość mały a we wzwodzie rośnie mam wrażenie 3 krotnie :p Więc w spoczynku napletek delikatnie nachodzi na żołądź a we wzwodzie jest fajnie dość napięte wszystko ale minimalnie skórą można ruszać w stronę żołędzia
Nie znam się zabardzo na tym ale wygląda spoko. I wygląda na dość estetyczne

Ostatnia edycja:

theone1

Active member
Dzięki też mi się podoba, zastanawiam się tylko czy wędzidełka za dużo lekarz nie zostawił bo mam wrażenie że podczas wzwodu minimalnie ciągnie, ale minął dopiero miesiąc więc dam czas i może coś się zmieni

Lubelski

Member
Spoko robota👍maly w spoczynku to normalka, umnie też tak mam, i przeważnie jak jest zmiana pogody, lub zimno...nie ma co się martwić 🙂

theone1

Active member
Panowie dzisiaj nie wytrzymałem i poczyniłem z kobietą pewne kroki... Cóż mogę powiedzieć, doznania PETARDA! Dziwne jest to, że nie mogłem założyć gumki tej których zawsze używaliśmy bo mały się meeega pogrubił, ostatwcznie się udało ale łatwo nie było, jest możliwość że stał się grubszy po zabiegu? Przypominam że u mnie przed było wszystko w porządku ale męczyły mnie infekcje i chwilowe zwężenia

Staplerowski

New member
Panowie dzisiaj nie wytrzymałem i poczyniłem z kobietą pewne kroki... Cóż mogę powiedzieć, doznania PETARDA! Dziwne jest to, że nie mogłem założyć gumki tej których zawsze używaliśmy bo mały się meeega pogrubił, ostatwcznie się udało ale łatwo nie było, jest możliwość że stał się grubszy po zabiegu? Przypominam że u mnie przed było wszystko w porządku ale męczyły mnie infekcje i chwilowe zwężenia
Ile minęło od zabiegu? Nie mogę sie doczekać aż też będę mógł przetestować mikrusa

theone1

Active member
34 dni dokładnie chyba 😁 Ogólnie bałem się utraty doznań, a mam wrażenie że jest na odwrót bo jakoś szybciej to szło

pierniq

Active member
Zdecydowanie za wcześnie na takie kroki ale to już Twoje ryzyko. 6-8 tygodni to obowiązkowa wstrzemięźliwość od jakichkolwiek kontaktów fizycznych a jeśli chodzi o seks to już wgl dłużej. Mimo że nie widać to tkanki są jeszcze delikatne i o ile może nic się zewnętrznie nie uszkodzić o tyle wewnętrzne tkanki mogą ulec mikro urazom a to ma wpływ już na wygląd blizny jak i wszelkie nierówności i niedogodności w przyszłości. Faceci to jednak faceci… ciężko wytrzymać te kilka tygodni żeby móc później cieszyć się ze sprzętu w pełni? Nie dziw się że teraz po każdym orgaźmie penis będzie Ci puchł jak szalony 😜 powodzenia!

theone1

Active member
Szczerze to prześledziłem całe forum i niektórzy już po 3 tygodniach coś tam próbowali i nic im nie puchło, u mnie też. Ja chciałem czekać dłużej ale się napiłem i nie wytrzymałem i tyle :p Stwierdziłem że spróbuję żeby trochę się wyładować bo może to bezpieczniejsze niż 20 wzwodów w ciągu dnia w ciasnych spodniach od każdego spojrzenia na moją kobietę i pewnie drugie tyle samo w nocy 😅 Nie planuję tego powtarzać w najbliższym czasie

Arek4u

Active member
Dokładnie większość lekarzy zaleca stosunki seksualne czy też zabawy na ręcznym po 30 dniach , niektórym nawet dawał zgodę po 3 tygodniach jak widział ,że już wszystko wygojone , także nie przesadzaj z tymi kilku miesiącami przerwy od seksu . U mnie też to było po około 30dniach . Miałem zabieg staplerem gdzie generalnie wszystko się szybciej goi po około 2 tygodniach żadnych zszywek, rana już ładnie zrośnięta była .

@pierniq Ciekawe co byś powiedział kobiecie po cesarce , która ma bardzo szybko zdjęte szwy i musi robić wszystko, gdzie tam tkanek jest dużo więcej , a wysilek dużo większy musi wkladac w codzienne życie , niż szybki delikatny numerek z partnerką . Pierwsze stosunki po obrzezaniu to nie Maraton , trwają zazwyczaj dużo krócej niż przed obrzezaniem , bo po takiej przerwie organizm buzuje , żołądź jest całkowicie odsłonięta , i orgazm jest praktycznie natychmiastowy , nikt przy pierwszych stosunkach po zabiegu nie robi sobie maratonu i nie uprawia seksu 5 razy pod rząd żeby go wymęczyć.

theone1

Active member
@Arek4u dokładnie, jak wymieniałem się doświadczeniami ze znajomym który miał zabieg klasyczny to stwierdził, że u niego dopiero po pół roku wyglądało to tak gładziutko jak u mnie po miesiącu więc każdy jest inny. Ja nie chciałem podjąć czynności seksualnych ale tak wyszło i tyle, teraz już ciśnienia nie mam ale odkąd zszywki wyszły to moja psychika się odblokowała i miałem straszne ciśnienie, każde spojrzenie na moją panią to wzwód i przy każdej okazji jak patrzałem na małego to też, teraz już tego nie ma jak napięcie zeszło

theone1

Active member
A jak ktoś męczy małego no to już jego prywatna sprawa. Ja nie jestem miłośnikiem mega długich stosunków, mi wystarczy 30 minut jak będę już w pełni "zagojony", mojej partnerce też. Wiadomo zdarzają się 3 rundy pod rząd ale nie wiem co musiał bym mieć w głowie żeby takie coś robić 5 tygodni po zabiegu 😅 Na takie rzeczy przyjdzie czas, a wczoraj było "szybko" i myślę że miało to taki sam wpływ jak nocny wzwód