• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg staplerem

theone1

Member
@Tomek1996 ale właśnie jak kiedyś pół dnia chodziłem bez to się schizowałem że się opuchlizna pojawia 😂 A co do pozycji pionowej w bokserkach no to z opatrunkiem jest łatwiej bo przy wędzidełku jeszcze delikatnie mi się nie wygoiło i przywiera w tym miejscu, boję się żeby do majtek się nie przykleił

Tomek1996

Member
@theone1 I jak tam testy? I drugie pytanie, bo teraz dopiero zobaczyłem to, i mnie ciekawi. Czy ty zszywki masz dosłownie w każdym miejscu dookoła pod żołędziem? Bo u mnie wygląda jakby było praktycznie w każdym miejscu dookoła, oprócz powiedzmy chwili przerwy gdzie wygląda jakby wcale nie było zszywek, i nie wiem czy ich po prostu tam nie ma czy np w skórę już weszły za bardzo>?

theone1

Member
@Tomek1996 Chodzę sobię bez opatrunku w majtkach nie ma tragedii 😜 Ja mam dookoła wszędzie, nie wiem czy masz też ten pierścień silikonowy ale jak tak to one nie wejdą pod skórę bo najpierw jest pierścień a zszywki przechodzą przez niego i na nim się blokują

Lubelski

Member
Miałem to...to normalnie po długim intensywnym stosunku czy, też masturbacji...po operacji nasz przyjaciel się jeszcze goi i regeneruje tu też włókna są słabe i często są podatne na obtarcia zmęczenia...mimo że na pierwszy rzut oka wygląda jak by wszystko się za goiło ale, wewnątrz nasz przyjaciel się cały czas się odbudowuje i wzmacnia 💪u dojrzałych mężczyzn 35+ta odbudowa trwa do 18 miesięcy całkowitego zagojenia...a ty po daj mu odpocząć do 4 dni powinno się zagoić z zewnątrz i w środku ok i...na przyszłość polecam żel na bazie wody by, uniknąć otarć i zmęczenia przyjaciela 🙂

Tomek1996

Member
@theone1 No to fajnie, to chyba już lepiej zostać be zopatrunku. No właśnie ja pierścienia nie mam, w sumie mogłem zapytać wczoraj lekarza o to ale skoro oglądał go to pewnie sam by zauważył jeśli coś by odbiegało od normy. No nic, trzeba czekać jeszcze z tydzień i może zaczną wypadać.
A pytanie jak u Ciebie z dyskomfortem i bólem? Tylko żołądź Cię boli przy dotyku/obcieraniu czy inne części też?

theone1

Member
@Tomek1996 bólu nie mam i nie miałem w sumie w ogóle, tylko 2 godziny po zabiegu masakryczne szczypanie/pieczenie ale trwało to 2h i później zero, lekarz mówił że to norma. Dyskomfort czuję taki jak przed zabiegiem w momencie dotykania suchą dłonią odsłoniętego żołędzia i wewnętrznego napletka czyli po prostu jest to nie wygodne 😜 No i czuję to dookoła pierścienia, jakbym chciał zdusić w miejscu zszywek to czuć że drażnią delikatnie no ale nie zduszam bo po co 😁