AntyProstata
New member
To dobrze że odnosisz sukcesy. Mi tez sie jakoś poprawia. Jeszcze nie do końca ale juz wiele lepiej i ochota na sex jest a poranne wzwody jak marzenie
Jak mozna oddawać mocz RAZ dziennie jak mężczyzna przeciętnie oddaje 3-5 razy mocz?? Pijesz Ty cos w ogole?? Że 2 razy jestem w stanie uwierzyc,bo samemu mi sie zdarzyło i to przy nawrocie choroby,mimo ucisków.wektor napisał:ja wiem co mi jest, a mocz oddaje 1-2 razy dziennie. po wtrysku zazwyczaj piecze i wtedy jest częściej, te cwiczenia faktycznie pomagaja, ale tylko na ten objaw. antybiole pomogly w jakims stopniu i tobie, sam o tym pisales...
oczywiscie lepszym razwiazaniem sa dla ciebie te cwiczenia. wiem zaraz mozna napisac, ze boje sie orgazmu i zaraz parcie, ale niestety mam juz taki zwapnienia, ze to nie wchodzi w gre. ogolnie uwazam, ze ci co nie maja zmian w prostacie moga przypyszczac te dno miednicy. ci co maja zwapnienie/a maja niestety zapalenie, a te spiecie to tylko jego skutek. takze walczysz, z objawem skuteczniej cwiczeniami niz antybiotykami( z tych grup co brales).
AntyProstata napisał:Jak mozna oddawać mocz RAZ dziennie jak mężczyzna przeciętnie oddaje 3-5 razy mocz
Wstrzymywać sie też nie powinno...zwłaszcza w długim przewlekłym stanie!wektor napisał:ruchajac, wyziebiajac,chlejac beda niestety powiklania. o to chodzi by tych "nowych ,,uswiadomic a nie mowic,ze to tyko miesnie (autamatycznie mysli taki ,,nowy" ze to nic).