@son339 Mam dwa cięcia od góry - prostujące skrzywienie dolne. Plus minus 1cm ale już wróciło przy pełniejszym wzwodzie.
Odpowiedź od doktora:
Dzień dobry,
Podczas zabiegu zwykle członek udaje się wyprostować w 100% jednak w przebiegu gojenia mogą wystąpić niewielkie deformacje. Ostateczny wygląd uzyskuje się powyżej 6 m-cy od zabiegu. Nawroty skrzywień mogą wystąpić u 10% operowanych. Ponowny zabieg można wykonać po 12 m-cach od poprzedniego.
Koszt korekty skrzywienia bocznego wynosi obecnie 8000zł.
Proszę przesłać zdjęcia członka w spoczynku i erekcji za 2m-ce.
Dobrze dziękuje za odpowiedz. Czyli rozumiem że podczas zabiegu to lewe skrzywienie tez było wyprostowane ? Czyli jest szansa ze w te 6 miesięcy jeszcze się to naprostuje ? Wstępnie proszę mnie zapisać na styczeń 2025. Dziękuje i pozdrawiam.
Tak, podczas zabiegu skorygowane zostały krzywizny widoczne po wywołaniu sztucznego wzwodu.
Szansa niewielka ale jest.
Dziwi mnie tylko ze doktor napisał ze zrobił tez skrzywienie w lewo a dwa zgrubienia po cięciach mam tylko od góry członka , po boku nie ma żadnej blizny. W każdym bądź razie będę musiał zrobić jeszcze raz zabieg za rok , teraz będzie mnie to kosztowało 8tys. Całe szczęście ze ten zrobiłem na NFZ. Jeśli ktoś chce zobaczyć zdjęcia to proszę odezwać się priv bo imgur usuwa dodane zdjęcia z forum.