Dziekuje oxis za odpowiedz.
Masz racje dam sobie czas - to prawda zaczynam się przyzwyczajac itp. ale jezeli chodzi o to ze rzeczy to czuje ze to juz nie to samo. To glupie ale czasem sobie wkrecam pewne tematy. Np sluchaj takiego wkrętu:
Wczesniej sie onanizowalem i przyjemnosc byla wykurwista to prawda ze szybko wybuchalem ale zoladz byla zaslonieta ( mialem duzo napletka), a wezidelko bylo wrecz naderogenne, samo potarcie ręką dawalo duża przyjemnosc. Przy masturbacji czulem wielka przyjemnosc a po wybuchu ulge i wyrzut dopaminy do mozgu. Czlowiek staje sie bardziej lajtowy, wyluzowany.
Teraz jest tak, ze faktycznie czlowiek musi sie namachac, i wybuch przychodzi opozniony ale przyjemnosc jest mala po wybuchu - nie czuje nic - tak jakbys skorzystal z toalety. Zero dopaminy. Zero przyjemnosci. To sprawia ze chodze jakis poddenerwowany, sfrustrowany, agresywniejszy ( moze dlatego muslimy sa bardziej agresywne ? ).
No boje się.
Wielu mowi - to tylko wezidelko itp. Ale sam fakt stymulacji i kontroli nad stymulacja, sam fakt mega przyjemnosci ktore daje ten rozowy paseczek - jest nieoceniona.
Teraz jest tak, ze ta skora zwisa i jest 0 erogenna. Tarcie napletem o żoładz to slabe uczucie.
Bylem u seniority - robila mi loda - bylo slabo. Wczesniej lod to byla chyba najpiekniejsza rzecz ktora kobieta moze zrobic facetowi a teraz ... nuda. Czujesz ze pompuje ci tam krew ale nie czujesz zeby to byla jakas intymna sprawa. Seks odarty z przyjemnosci jest bardziej powszedni, tak jakby rozpatrywanie jedzenia czy seksu bylo na tym samym poziomie.
Oczywiście pomalu zapominam jak to bylo z zakrytym napletkiem i bardzo erogennym wezidelkiem. Wiem tylko ze bylo az za duzo przyjemnosci.
Nigdy nie spodziewalem sie ze moze byc odwrotnie.
Co do napletka zewnetrznego to naprawde jak dotykam interes tam gdzie jest napletek zewnetrzny to nie czuje nic - tymbardziej, ze hujowo to wyglada po plastyce.
Moze z czasem zauwaze jakies plusy, narazie minusy zakrywaja wszystko.
Ps. Doktor Drabina mowil ze wezidelko jest podciete ( nie spelnia juz swojej roli), ale jak ciagne na sam dol bardzo, bardzo nisko to jeszcze ciagnie za zoladz powodujac bol wiec zostanie dociete i dorownane. Co do obrzezania to chyba sie na nie zgodze, ale musze sobie dac wiecej czasu.
Bardzo dziekuje za twoja odpowiedz. Nie wiem skad jestes - mozna sie wybrac na piwo