jestem 13 dzien po zabiegu plastyki napletka.. zostal mi tylko jeden szew rana sie ladnie zrosla i zagoila. Dzisiaj podczas wzwodu przy maksymalnym naprezeniu sie penisa wystapil ucisk gdy zdjąłem napletek z żołędzia. W porownaniu do tego co bylo przed zabiegiem to jest o niebo lepiej, wczesniej jak zdjalem napletek to nie moglem go założyc z powrotem ... teraz wystepuje lekki ucisk i żołądz sie troszke pompuje... prosze o pomoc co zrobic w takim przypadku. slyszalem ze powinno sie stosowac jakies mascie na to aby rozciagnac jeszcze bardziej skóre, czy moze cwiczyc ja i bedzie coraz lepiej ?
zaznaczam ze ucisk nie jest bardzo duzy lecz wystepuje prosze o pomoc(doradzenie co zrobic lub jaka masc stosowac itd ) DZIEKUJE Z GORY !!!
CZY W TAKIM PRZYPADKU WCHODZI W GRE POPRAWKA ? bo nie spotkalem sie jeszcze z takim tematem na forum jak wlasnie poprawka.
zaznaczam ze ucisk nie jest bardzo duzy lecz wystepuje prosze o pomoc(doradzenie co zrobic lub jaka masc stosowac itd ) DZIEKUJE Z GORY !!!
CZY W TAKIM PRZYPADKU WCHODZI W GRE POPRAWKA ? bo nie spotkalem sie jeszcze z takim tematem na forum jak wlasnie poprawka.