Witajcie.
18.10.23r. przeszedłem zabieg obrzezania w szpitalu na fundusz.
Na "meskiezdrowie" trafiłem dopiero wczoraj gdy zaczął mnie niepokoić wygląd mojego kolegi ... I po przeczytaniu wielu innych przypadków postanowiłem was zapytać jak ocenicie mój przypadek.
Co mnie niepokoi:
*Krzywe szycie (z jednej strony blisko żołądzia, z drugiej dalej)
*"Opuchlizna" - przynajmniej ja tak myślałem, teraz nie wiem co to (od początku do teraz taka sama) z jednej strony przed szyciem z drugiej strony za szyciem.
*Zwężenie pod żołądziem (widać na zdj z góry)
*Sam żołądź (jakby cały spuchnięty i koloru żółtego)
*Problem z oddawaniem moczu (da się normalnie lecz czuje opór jakby było zwężone przez opuchnięty żołądź)
Noce ogólnie ciężkie przez bolące wzwody.. wstaje kilka razy idę do WC i albo oddaje mocz albo poprostu czekam aż opadnie ... I tak do rana.
Przemywam wszystko octaniseptem i biorę rano i wieczorem Ibuprom.
Z zaleceń to tylko tyle żeby jak najczęściej chodzić bez opatrunku i bielizny żeby goiło się na sucho... O unoszeniu w górę przeczytałem wczoraj.
Nie wiem co o tym myśleć, proszę o ocenę mojej sytuacji.
18.10.23r. przeszedłem zabieg obrzezania w szpitalu na fundusz.
Na "meskiezdrowie" trafiłem dopiero wczoraj gdy zaczął mnie niepokoić wygląd mojego kolegi ... I po przeczytaniu wielu innych przypadków postanowiłem was zapytać jak ocenicie mój przypadek.
Co mnie niepokoi:
*Krzywe szycie (z jednej strony blisko żołądzia, z drugiej dalej)
*"Opuchlizna" - przynajmniej ja tak myślałem, teraz nie wiem co to (od początku do teraz taka sama) z jednej strony przed szyciem z drugiej strony za szyciem.
*Zwężenie pod żołądziem (widać na zdj z góry)
*Sam żołądź (jakby cały spuchnięty i koloru żółtego)
*Problem z oddawaniem moczu (da się normalnie lecz czuje opór jakby było zwężone przez opuchnięty żołądź)
Noce ogólnie ciężkie przez bolące wzwody.. wstaje kilka razy idę do WC i albo oddaje mocz albo poprostu czekam aż opadnie ... I tak do rana.
Przemywam wszystko octaniseptem i biorę rano i wieczorem Ibuprom.
Z zaleceń to tylko tyle żeby jak najczęściej chodzić bez opatrunku i bielizny żeby goiło się na sucho... O unoszeniu w górę przeczytałem wczoraj.
IMG 20231025 174157
Image IMG 20231025 174157 in Grafiki użytkownika Męski i zdrowy. album
imagehost.pl
IMG 20231025 174405
Image IMG 20231025 174405 in Grafiki użytkownika Męski i zdrowy. album
imagehost.pl
IMG 20231025 174540
Image IMG 20231025 174540 in Grafiki użytkownika Męski i zdrowy. album
imagehost.pl
IMG 20231025 174601
Image IMG 20231025 174601 in Grafiki użytkownika Męski i zdrowy. album
imagehost.pl
IMG 20231025 174627
Image IMG 20231025 174627 in Grafiki użytkownika Męski i zdrowy. album
imagehost.pl
Nie wiem co o tym myśleć, proszę o ocenę mojej sytuacji.