Cześć Panowie, przymierzam się do zakupu trymera. Z podobnych urządzeń miałem wcześniej jedynie golarkę do brody bezprzewodową, więc doświadczeń z trymerami nie mam. Teraz chciałbym zakupić sobie trymer żeby powycinać między innymi włosy z uszu i nosa (niekoniecznie do brody, bo używam klasycznych maszynek, ale takiego rozwiązania też nie wykluczam). I mam teraz dwa pytania do osób które trymerów używają lub używały:
1. Czytałem też że trymera można używać do golenia włosów w okolicach miejsc intymnych. Jak to wygląda? Są wtedy jakieś wymienne końcówki, czy poszukać trymera który ma kilka różnych ostrzy i tylko jedno z nich wykorzystać do tego celu, żeby zachować higienę pomiędzy goleniem miejsc intymnych a goleniem twarzy/nosa/uszu i nie pomieszać końcowek?
2. Może polecacie jakis model? Jak na razie spodobał mi się Remington Graphite G4 PG4000. Żona ma różne sprzęty Remingtona i jest zadowolona, ja z kolei nie znam tej firmy więc nie wiem czy to będzie dobre ale wygląda spoko.
Z góry dzięki za pomoc jeśli ktoś się będzie chciał w tym temacie udzielić
1. Czytałem też że trymera można używać do golenia włosów w okolicach miejsc intymnych. Jak to wygląda? Są wtedy jakieś wymienne końcówki, czy poszukać trymera który ma kilka różnych ostrzy i tylko jedno z nich wykorzystać do tego celu, żeby zachować higienę pomiędzy goleniem miejsc intymnych a goleniem twarzy/nosa/uszu i nie pomieszać końcowek?
2. Może polecacie jakis model? Jak na razie spodobał mi się Remington Graphite G4 PG4000. Żona ma różne sprzęty Remingtona i jest zadowolona, ja z kolei nie znam tej firmy więc nie wiem czy to będzie dobre ale wygląda spoko.
Z góry dzięki za pomoc jeśli ktoś się będzie chciał w tym temacie udzielić