• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Terapia fagowa a zapalenie prostaty

jarcy

Well-known member
Widzę że ciężko wam normalnie rozmawiać. Może chcecie oboje odpocząć jakiś czas od forum?
Zobacz kolego ile czasu mnie nie było, zobacz kto jest prowodyrem tej utarczki slownej, zobacz czy tylko do mnie czy i do innych ten osobnik ma jakieś ciągłe ale. Sam wyciągnij wnioski i zrób jak uważasz

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Ile razy mam edytować twoje posty bys skumał kiedy używamy opcji cytuj? Dostales ostrzeżenie, wysłałem Ci link do tematu w dziale sprawy forum odnośnie cytowania i edycji postow. Piszesz post pod postem. Nie edytujesz mimo że masz taką możliwość.

Damien777

Active member
Uważam że wypowiadam się merytorycznie na temat choroby to czy ktoś się zgadza czy nie trudno ale wjeżdżanie już i wymyślanie na życie prywatne ma swoje granice. Ktoś tu mnie chciał wysyłać do psychiatry bo napisałem że stres nie powoduje zapalenia. Wiadomo można mieć swoje zdanie. Jarcy odpisz jeszcze raz i poczuj się lepszy przynajmniej tyle będziesz miał w życiu

jarcy

Well-known member
Mam nadzieję, że admin wyciągnie wnioski i skutecznie wyeliminuje twoją osobę bo nikt prócz ciebie nie powoduje tylu sytuacji konfliktu. Ja po kilku latach pojawiłem się aby o coś zapytać to ty jako jedyny przyplątałeś się i miałeś jakiś problem do mnie. Nikt inny tylko ty. Inni byli pomocni ty miałeś problem. Uważam że jesteś na tym forum jednym wielkim punktem zapalnym. Ale nie ja tu decyduje. Na samym początku prosiłem cię abyś do mnie nie pisał i ignorował to co piszę ale nic to nie dało. Ty poprostu masz taki charakter aby do każdego mieć jakieś ale całekim bez powodu