• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Szwy - krótka piłka

Zaq1

New member
Szybkie pytanie, 2 miesiące po obrzezaniu całkowitym, szwy rozpuszczalne czy jakieś tam wypadające. Problem w tym, że troche ich jeszcze zostało, wyciągać samemu czy czekać jeszcze?

piotr149

Member
Zobacz bo jak wszystko jest w porządku zagojone to możliwe że trzymają się tak jak u mnie, czyli wcale sie nie trzymały tz. owszem ciągnąc do góry czułem że trzymają ale pocierając lekko w palcach to się rozcierały niczym krem. Może u ciebie jest tak samo, jeśli tak to albo rozetnij albo w palcach “uszczypniesz” pętelkę i się rozsupła i wyciągniesz 👌

Zaq1

New member
Próbowałem, ale nie da rady ciasno trzymają się przy skórze nie mogę nawet tego złapać. Mam wrażenie że niektóre nawet pod skórą lekko siedzą

piotr149

Member
Najlepiej iść do lekarza, bo sobie biedy narobisz m, skoro mówisz że są jak by pod skórą to niezbyt dobrze, i druga sprawa że po takim czasie się nie rozpuściły to też dziwne, ale nie widząc zdjęcia ciężko cokolwiek powiedzieć konstruktywnego.